Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔολοφονία Άλκη: Το μαχαίρι Κάραμπιτ θα δώσει απαντήσεις

Δολοφονία Άλκη: Το μαχαίρι Κάραμπιτ θα δώσει απαντήσεις

Το μαχαίρι κάραμπιτ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε εκεί που είχε υποδείξει ο πρώην ποδοσφαιριστής ότι το πέταξε ο «Αθηναίος»: Στα κοιμητήρια στη Θέρμη. Η ανάλυση του DNA σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική θα ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Στην απολογία του ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε πει για τον «Αθήναιο»: «Είδα τον Β. να βαράει με αυτό το μαχαίρι ένα παιδί που ήταν κάτω. Συγκεκριμένα ήταν μπροστά ακριβώς από τα σκαλιά της οικοδομής. Τον χτυπούσε όσο ήταν όρθιο το παιδί εκεί με το κάραμπιτ.

Είδα την κίνηση δύο τρεις φορές. Τον χτυπούσε στην περιοχή κάτω από μέση και στα πόδια. Όταν φύγαμε το παιδί ήταν κάτω. Όσο ήταν πεσμένο το παιδί από πάνω του ήταν ο Β.. και άλλος ένας. Ο άλλος δεν διέκρινα καλά τον χτυπούσε, έβλεπα κινήσεις, δεν έβλεπα αν κρατάει κάτι στα χέρια του. Μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο εγώ ο Κ. και ο Β. Τον οδηγό δεν τον είδα να κάνει κάτι».

Και συνέχισε: «Όταν μπήκαμε μέσα στο αμάξι μας λέει ο Β. ”τον κάρφωσα και τον έσκισα” κάνοντας παράλληλα και την κίνηση τον οποίο τον άκουσε και ο Γ. και ο οδηγός. Ήταν αγχωμένος, έλεγε πάμε, πάμε, πάμε, τον κάρφωσα και τον έσκισα, Μετά μας λέει πάμε γρήγορα να το στείλω εννοώντας να το ξεφορτωθεί το κάραμπιτ»

Η απολογία του Ντίνου

Είναι ο τελευταίος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί σήμερα. Είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος κρυβόταν μέχρι και την παράδοση του την Δευτέρα. Υποστηρίζει ότι δεν είναι οργανωμένος και ότι ο ρόλος του ήταν περιφερειακός, ως οδηγός του αυτοκινήτου και μόνο. Μόνο που υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα και θα κληθεί να απαντήσει.

Γιατί στο δικό του αυτοκίνητο ήταν οι βαριά οπλισμένοι και που βρήκαν τα όπλα.Όταν ολοκληρωθούν όλες οι απολογίες και αν κρίνει σκόπιμο η ανακρίτρια, δεν αποκλείεται να κληθούν εκ νέου κάποιοι από τους κατηγορούμενους για διευκρινίσεις,Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει ότι υπάρχει ακόμη ένα άτομο που διαφεύγει της σύλληψης και φαίνεται να έχει βασικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή:Newspost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα