Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Βόμβα» από τον Αλέξη Τσίπρα - Αποχωρεί από την προεδρία: «Έκλεισε ένας...

«Βόμβα» από τον Αλέξη Τσίπρα – Αποχωρεί από την προεδρία: «Έκλεισε ένας ιστορικός κύκλος – Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για πρόεδρος»

 

Σε ανακοίνωση «βόμβα» προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της έκτακτης δήλωσης που πραγματοποίησε από το Ζάππειο το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουνίου. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διπλή βαριά ήττα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.

«Δεν λαμβάνω εν θερμώ τις αποφάσεις μου», τόνισε αρχικά και έκανε λόγο για έναν νέο κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ «πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό». Κάλεσε επίσης σε ανανέωση του κόμματος και στην εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα. «Υπάρχει ανάγκη να εφεύρουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες εκείνων που έχει ταχθεί να εκπροσωπεί».

«Κλείνει ο ιστορικός κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε και προχώρησε σε μία ιστορική αναδρομή των πεπραγμένων του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων, ευχαριστώντας παράλληλα όσους τον στήριξαν και δήλωσε «υπερήφανος» για όσα πέτυχε το κόμμα τα 15 χρόνια που εκείνος βρέθηκε στο τιμόνι του.

«Οφείλουμε να αναδιοργανωθούμε άμεσα» τόνισε και ανέφερε ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι άμεση προτεραιότητα».

ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα