Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒασίλης Καρράς – «Το χωριό της Ειρήνης»: Το όνειρο ζωής που κατάφερε...

Βασίλης Καρράς – «Το χωριό της Ειρήνης»: Το όνειρο ζωής που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα

Το πένθος έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά σε ηλικία 70 ετών. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο Βασίλης Καρράς παρ’ ότι είχε διαγράψει μία τεράστια και λαμπρή καριέρα προσπαθούσε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει με ηρεμία μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ένα πολύ μεγάλο όνειρο του Βασίλη Καρρά ήταν «Το χωριό της Ειρήνης», ένας επίγειος παράδεισος που πήρε το όνομά του από την μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή την κόρη του, Ειρήνη.

Ο Βασίλης Καρράς είχε δημιουργήσει ένα μαγικό παραδοσιακό ελληνικό χωριό, λίγο έξω από την Καβάλα στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας. Το χωριό του τραγουδιστή, είναι σαν βγαλμένο από παραμύθι.

Με πολύ μεράκι και αγάπη, και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, έφτιαξε έναν επίγειο παράδεισο που διέθετε πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Μάλιστα η δεξίωση για τον γάμο της κόρης του, Ειρήνης, το 2019, είχε πραγματοποιηθεί στο «Χωριό της Ειρήνης». «Η κόρη μου ασχολείται με το «Χωριό Ειρήνη». Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς!», είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα