Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒέροια: 73χρονη η νεκρή στο τροχαίο - Οδηγούσε η νύφη της, ερευνάται...

Βέροια: 73χρονη η νεκρή στο τροχαίο – Οδηγούσε η νύφη της, ερευνάται ο ρόλος Αλβανού οδηγού (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Σφηκιάς, τρία περίπου χιλιόμετρα από το χωριό των Πιερίων.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, με κατεύθυνση προς Σφηκιά, έπεσε σε γκρεμό βάθους 80 περίπου μέτρων, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της η 73χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί η οδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες του verianet, η οδηγός ήταν νύφη της νεκρής γυναίκας και επέστρεφαν από το νοσοκομείο Βέροιας όπου η 7χρονη είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

troxaio-veroia1
troxaio-veroia2
troxaio-veroia3

Δύναμη της Πυροσβεστικής επιχείρησε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τις δυο γυναίκες ώστε να παραληφθούν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κρατείται οδηγός Ι.Χ. αλβανικής καταγωγής το όχημα του οποίου, φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η γυναίκα η οποία επέστρεφε στη Σφηκιά, με την πεθερά της για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στον γκρεμό.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το συμβάν ενώ αναμένεται να γίνει επιτόπου πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα