Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε SEAJETS για μια ταξιδιωτική εμπειρία που όμοιά της...

Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε SEAJETS για μια ταξιδιωτική εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά

Και εσύ και εγώ και όλοι μαζί Jet αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα SEAJETS. Ο μεγαλύτερος στόλος ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Ρεπορτάζ: Εύη Ανδρικοπούλου

Με 34 χρόνια εμπειρίας στις θαλάσσιες μεταφορές, αποστολή τους είναι να παρέχουν μια άνετη, γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη θαλάσσια μεταφορά για κάθε ένα επιβάτη και ένα ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνοντας έτσι στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

Στο SEAJETS, έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις με το WorldChampion Jet, το γρηγορότερο ταχύπλοο που έχει κατακτήσει Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του.

Αν στα σχέδια σου είναι οι εναλλακτικές διακοπές, η Σίφνος, η Σέριφος, η Μήλος και η Φολέγανδρος θα σου χαρίσουν τις στιγμές ηρεμίας και γαλήνης που ζητάς.

Για σένα που οι διακοπές σημαίνουν ξέφρενος χορός και ξεφάντωμα, η Μύκονος, η Πάρος και η Ίος σίγουρα σου ανήκουν. Κάθε νησί έχει και ένα διαφορετικό είδος πάρτι, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

Αν ονειρεύεσαι ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σου, ατελείωτα ηλιοβασιλέματα με θέα στο Αιγαίο, απόμερες παραλίες μακριά από τα μάτια του κόσμου και γραφικά σοκάκια για χαλαρές βόλτες, οι τρεις πιο διάσημοι προορισμοί, για ρομαντικές διακοπές, βρίσκονται στις Κυκλάδες. Η Θήρα, η Μήλος και η Φολέγανδρος περιμένουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, για να τους χαρίσουν υπέροχες, ειδυλλιακές στιγμές.

Λατρεύεις το surf και τα θαλάσσια σπορ; Θέλεις να νιώσεις την απόλυτη ελευθερία και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει, πάνω στα κύματα; Η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος και η Νάξος, μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων, θα σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Όλα αυτά όπως και πολλές μονοήμερες εκδρομές θα τα βρεις στη SEAJETS, όπου η πορεία της στη ναυτιλία ξεκίνησε το 1989 και μετά την επίσημη είσοδό της στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας το 2002, συνεχίζει απρόσκοπτη έως και σήμερα. Διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο στόλο αποκλειστικά πλοίων υψηλής ταχύτητας, καλύπτει πάνω από 250 συνδέσεις λιμανιών. O ταχύτερος δρόμος προς το Αιγαίο είναι αναμφισβήτητα η Seajets.

SUPERRUNNER JET aπό Θεσσαλονίκη σε 5 μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου

Παρακάτω πληροφορίες που αφορούν τα δρομολόγια:

Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ με την SEAJETS και το SUPERRUNNER JET, το μοναδικό οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων!

Ταξιδέψτε γρήγορα και άνετα με το SUPERRUNNER JET:

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς:

  • Σκιάθο σε 3.10 ‘
  • Σκόπελο σε 3.55’
  • Αλόννησο σε 4.15’

Και από την Τρίτη 4 Ιουλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς

  • Λήμνο σε 4.10’&
  • Λέσβο σε 7.10’

Φέτος το καλοκαίρι εσύ, εγώ και όλοι μας επιλέγουμε SEAJETS για πιο τις πιο άνετες, ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις στα πιο όμορφα νησιά τις Ελλάδας, σε μια ταξιδιωτική εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά.

Website Link: https://www.seajets.com/el

Youtube Link:

ΚΑΙ ΣΥ JET! https://bit.ly/kesyjet

Contact

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710

• Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα