Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑυξημένη η κίνηση στον Περιφερειακό λόγω έργων

Αυξημένη η κίνηση στον Περιφερειακό λόγω έργων

Κυκλοφοριακά προβλήματα από νωρίς το πρωί στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης.  Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια  έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου.

Aναλυτικά τα  σημεία, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) καθώς και επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 20+000 έως τη Χ.Θ. 16+500. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 29/3/2021 έως και την Παρασκευή 2/4/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας ταυτόχρονα, από τη Χ.Θ. 9+500 έως τη Χ.Θ. 17+000. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι σε όλο το μήκος ταυτόχρονα. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 29/3/2021 έως και την Παρασκευή 2/4/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 7:00 π.μ..

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα