Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑμετανόητος αρνητής κορονοϊού παραμένει ο οδηγός νταλίκας από τις Σέρρες (Βίντεο)

Αμετανόητος αρνητής κορονοϊού παραμένει ο οδηγός νταλίκας από τις Σέρρες (Βίντεο)

Αμετανόητος παραμένει ο οδηγός νταλίκας που βρέθηκε στη φυλακή για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. «Με έχουν βάλει στο μάτι, μόλις με δουν αμέσως πάνω μου να πέσουν» έγραψε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε ξεκινήσει μια ζωντανή σύνδεση και βιντεοσκοπουσε όποιον έβλεπε στο δρόμο χωρίς μασκα.

Πρόκειται για τον οδηγό που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 60 μέρες φυλάκισης λόγω της άρνησής του να φορέσει μάσκα. Αποφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε εκπομπή του Επιλογές TV.

Αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Εισαγγελέα και ενός δημοσιογράφου για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Περιέγραψε τις συνθήκες κράτησης του, ενώ τόνισε ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και ότι στο δικαστήριο φορούσε μάσκα. Επίσης δηλώνει κάτοικος Γερμανίας και αρνητής του κορονοϊού.

Όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν του επιβλήθηκε το πρώτο πρόστιμο για μη χρήση μάσκας. Η δεύτερη πράξη που μαρτυρούσε απείθαρχη συμπεριφορά ήταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με την απουσία του απαραίτητου χαρτιού μετακίνησης.

Τότε επιβλήθηκαν άλλα 300 ευρώ πρόστιμο και δέχθηκε επίπληξη καθώς αρνείτο να χρησιμοποιήσει τη μάσκα του. Η τρίτη ήταν έξω από τη Νομαρχία Σερρών, όταν κυκλοφορούσε και πάλι χωρίς μάσκα, αγνοώντας τις σχετικές συστάσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα