Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤέλος ο Amr Warda από τον Πανσερραϊκό - Σε αναζήτηση της επόμενης...

Τέλος ο Amr Warda από τον Πανσερραϊκό – Σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του

Παρελθόν αποτελεί ο Amr Warda από την ομάδα του Πανσερραϊκού, καθώς έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο ιδιόρρυθμος 30χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί στο φινάλε του περασμένου έτους από την ομάδα των Σερρών έπαιξε με τη φανέλα του συλλόγου σε 20 ματς όλων των διοργανώσεων, όπου σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Πλέον ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ και του Ατρόμητου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής “Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της.

Ο Αιγύπτιος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και προσέφερε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής με 17 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ στην Super League.Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα