Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆλλες 15 προφυλακίσεις για τον φόνο του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άλλες 15 προφυλακίσεις για τον φόνο του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι 15 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Υπενθυμίζεται πως με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν σήμερα από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων η τρίτη και τελευταία ομάδα των 33 χούλιγκαν. Ένα ακόμη άτομο από την ομάδα που δεν μπορούσε να προσέλθει στην Ευελπίδων αφού νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, απολογήθηκε το πρωί στον 14ο τακτικό ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και κρίθηκε προφυλακιστέος. Άρα, άλλοι 17 απολογούνται για τη φονική επίθεση.

Tην περασμένη Παρασκευή, μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν 30 συλληφθέντες χούλιγκαν. Ειδικά, προφυλακίστηκαν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Χθες, Σάββατο προφυλακίστηκαν ακόμα 40, εκ των οποίων οι 39 ήταν Κροάτες και ένας Έλληνας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των έως τώρα προφυλακισθέντων ανήλθε στους 70. Εξ αυτών οι 67 είναι Κροάτες, δυο Έλληνες και ένας Αλβανός.

Σήμερα, Κυριακή, είναι η τελευταία ημέρα της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλοι οι προφυλακισθέντες χούλιγκαν αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια αλλά και στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Ως επί το πλείστον, κατά απολογίες τους, υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή ή ότι απλά διερχόντουσαν από το επίμαχο σημείο. Όμως, η επιχειρηματολογία που προέβαλαν δεν έπεισε του ανακριτές, καθώς έχουν μεγάλα κενά και είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία, όπως και τα βίντεο που έχουν περιέλθει στα χέρια των ανακριτών.

Παράλληλα, ξεκίνησε η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

πρώτο θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα