Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΧωρίζει η Εύα Καϊλή

Χωρίζει η Εύα Καϊλή

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι θα ακολουθήσει με τον σύντροφό της και συγκατηγορούμενο για το σκάνδαλο Qatargate Φραντσέσκο Τζόρτζι.

 

 

 

 

Οι βόλτες με το ιστιοπλοϊκό σκάφος στα γαλανά νερά της Μεσογείου και τα παιχνίδια με τα δελφίνια αποτελούν πλέον μόνο αναμνήσεις για την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

 

Το Qatargate αποδείχθηκε δυναμίτης στα θεμέλια του έρωτα τους κι έτσι το ζευγάρι των Βρυξελλών φαίνεται να βάζει ουσιαστικά τίτλους τέλους στη σχέση τους με πρωτοβουλία της Εύας Καϊλή.

«Η κυρία Καϊλή είναι σε ουσιαστική διάσταση με τον σύντροφο της, τον κύριο Φραντσέσκο Τζόρτζι. Αυτό που τους ενώνει όμως και θα τους ενώνει δια βίου είναι η κορούλα τους. Δεν υπάρχει γάμος ούτε θρησκευτικός ούτε πολιτικός και η πρόταση μου προς την κυρία Καιϊλή είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης», είπε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καιλή, ο σύντροφος της πρόδωσε την εμπιστοσύνη της, την έβαλε στη φυλακή, την εξέθεσε και αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος που ράγισε το γυαλί μεταξύ τους. Από τότε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής βρίσκεται αντιμέτωπη με την βελγική δικαιοσύνη.

«Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2023. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί κάθε μέρα που διαβάζουμε τη δικογραφία, που είναι χιλιάδες σελίδες, ανακαλύπτουμε στοιχεία που είναι υπέρ της αθωότητας της κυρίας Καϊλή, τα οποία δεν μας είχανε δοθεί μέχρι πρότινος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Η Εύα Καιλή περνάει αρκετό χρόνο με τη μικρή της κόρη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις της είναι να βρεθεί στο Στρασβούργο στις αρχές Ιουλίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, καθώς μπορεί μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, να μεταβεί χωρίς άδεια της ανακριτικής αρχής όποτε η ίδια το κρίνει σκόπιμο.

πηγή: MEGA TV  

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα