Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦωτογραφίες με αγγελίες για sugar daddies επέδειξε ο κ. Κουτσούμπας στην Βουλή

Φωτογραφίες με αγγελίες για sugar daddies επέδειξε ο κ. Κουτσούμπας στην Βουλή

Να απαντήσει στον αρχικό σάλο που προκλήθηκε από την αναφορά του σε sugar daddies στους οποίους θα στραφούν φοιτήτριες προκειμένου να πληρώσουν δίδακτρα σε μη κρατικά ΑΕΙ επιχείρησε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα μετά από σωρεία αντιδράσεων στα social media και ορισμένα από τα κόμματα, ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διερωτήθηκε χαρακτηριστικά “γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλήστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια”.

Παράλληλα συνέχισε λέγοντας πως “γιατί δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα και ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις σχολές τους στις χώρες τις αναπτυγμένες Ευρώπης;”. Κατόπιν αναφέρθηκε σε διαφημίσεις που αποδεικνύουν, τα λεγόμενα του καταθέτοντας τις σχετικές εικόνες στα πρακτικά του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα