Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤέμπη: Στον Άρειο Πάγο για τις ηχογραφημένες συνομιλίες ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο για τις ηχογραφημένες συνομιλίες ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στον Άρειο Πάγο θα μεταβεί τη Δευτέρα (1/4) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για την υπόθεση των Τεμπών και τις συνομιλίες από το βράδυ του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «καθώς ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στο ποιο χέρι είναι που πήρε τις μοιραίες συνομιλίες», ο ίδιος θα πάει τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια γύρω από αυτή τη μονταζιέρα που στήθηκε στις συνομιλίες το βράδυ του δυστυχήματος».

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:
Στο ερώτημα που πλανάται «αν υπάρχει αντιπολίτευση», το ΠΑΣΟΚ απάντησε χθες: Ναι, υπάρχει αντιπολίτευση και φέρνει αποτελέσματα όταν λειτουργεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακά σόου.

Με την πρωτοβουλία που πήρα για πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερούς του συνεργάτες, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βεβαίως, δεν απάντησε στα τρία ερωτήματα τα οποία μας οδήγησαν στην πρόταση δυσπιστίας, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο έγκλημα των Τεμπών.

Τα επαναλαμβάνω: Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη;

Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι.

Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια.

Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα