Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣταικούρας: Σύστημα ανέπαφης πληρωμής εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς

Σταικούρας: Σύστημα ανέπαφης πληρωμής εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς

Καθιέρωση συστήματος ανέπαφης πληρωμής εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας από το νέο έτος.

Μιλώντας στην συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2024 ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε επίσης αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Εξάλλου, από το βήμα της Ολομέλειας σε προαναγγελία για αλλαγές στη στρατιωτική θητεία κατά το φινλανδικό μοντέλο προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Σημειώνεται ότι το μοντέλο της Φινλανδίας προβλέπει την απόκτηση ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων από τους στρατεύσιμους.

Εξάλλου προηγήθηκε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ, Ζωή Ράπτη, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος με αιχμή το θέμα της άρνησης των αστυνομικών να εκτελούν καθήκοντα φύλαξης των γηπέδων κάλεσε τους αστυνομικούς «να κάνουν μποϋκοτάζ και ανταρσία στους πλειστηριασμούς».

Η κα Ράπτη, αντέδρασε άμεσα ζητώντας από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «να ανακαλέσει την απαράδεκτη αυτή η δήλωση», λέγοντάς του: “Εσείς που κόπτεσθε για το νόμο και την τάξη, δεν μπορείτε να καλείτε τους αστυνομικούς να στασιάσουν και να μην ασκούν το θεσμικό τους καθήκον».

 

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα