Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚι όμως ο Τσακαλώτος εξύμνησε την Συνατσάκη: "Η Μαίρη έκανε από τα...

Κι όμως ο Τσακαλώτος εξύμνησε την Συνατσάκη: “Η Μαίρη έκανε από τα πιο καλά πολιτικά βίντεο που έχω δει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών την επικαλέτηκε με αφορμή τα όσα είπε στο βίντεο που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη ως αντίδραση για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας που τελικά ακυρώθηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Ο κ. Τσακαλώτος θέλοντας κατά την χθεσινη ομιλία του (16/6) στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, να σχολιάσει, την θέση της γυναίκας και αν νιώθει ασφάλεια, ενέπλεξε και το Συνέδριο Υπογεννητικότητας που αναβλήθηκε.

“Έχετε ένα τεράστιο έλλειμμα: εργαζόμενοι σε επισφαλείς θέσεις εργασίας, νέοι άνθρωποι που είναι μεταξύ χαμηλόμισθης εργασίας και καμίας εργασίας, νέοι και νέες χωρίς καμία προοπτική για επαγγελματική εξέλιξη και – σε λίγο – νέοι και νέες χωρίς προοπτική κάποιας σύνταξης” είπε ο πρώην υπουργός.

“Το περιμένουμε και αυτό το νομοσχέδιο. Και τι λέτε, λοιπόν, στα παιδιά; Τους λέτε ”Κάντε παιδιά, κάντε οικογένεια” και στέλνετε τους Βουλευτές σας να μιλήσουν σε απαράδεκτα συνέδρια, με απαράδεκτα μηνύματα που στοχοποιούν τις γυναίκες”, πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο Ε. Τσακαλώτος επέπληξε την Δόμνα Μιχαηλίδου και …αποθέωσε την Μαίρη Συνατσάκη!

“Δεν φταίνε οι γυναίκες. Φταίνε νομοσχέδια σαν αυτά. Και μην το ακούτε από εμένα. Ακούστε το από τη Μαίρη Συνατσάκη που έκανε από τα πιο καλά πολιτικά βίντεο που έχω δει. Που αναρωτιέται πώς να κάνεις παιδί πριν τα 40: Όταν δεν έχεις αρχικά δουλειά ή έχεις δουλειά και πληρώνεσαι τόσο, που οριακά τα βγάζεις πέρα; ·Όταν δεν στηρίζονται οι μονογονεϊκές οικογένειές και οι άνεργοι γονείς; Εσείς δεν θα το έχετε δει, αλλά εξακόσιες χιλιάδες άνθρωποι το έχουν δει, κ. Μιχαηλίδου”!

Δείτε το απόσπασμα στο 8:30:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα