Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚατατίθεται η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης - Live Βίντεο

Κατατίθεται η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης – Live Βίντεο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση στη Βουλή κατά την οποία αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας που προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση στη Βουλή κατά την οποία αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας που προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η πρόταση κατατίθεται στον απόηχο του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» που κάνει λόγο για αλλοίωση των ενδοεπικοινωνιών μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγών στη Λάρισα τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού υπουργικού συμβουλίου, λόγω της πρότασης δυσπιστίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη Χαριλάου Τρικούπη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ενημέρωσε τηλεφωνικά για το περιεχόμενο και το σκεπτικό της πρότασης δυσπιστίας τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση.

Πρόκειται για τα κόμματα που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνυπογράψουν την πρόταση. Ο κ. Ανδρουλάκης για λόγους θεσμικής τάξης ενημέρωσε τηλεφωνικά και τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στο κείμενο, στο οποίο θα συμπεριληφθούν ενδεχομένως και κάποιες παρατηρήσεις, γίνεται αναφορά όχι μόνο στα Τέμπη, αλλά και σε θέματα κράτους δικαίου, στο θέμα των υποκλοπών και της διαρροής των e-mail.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα