Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚαβάλα: Ανακοίνωση καταδίκης από την ΝΔ για την υβριστική επίθεση στην βουλευτή,...

Καβάλα: Ανακοίνωση καταδίκης από την ΝΔ για την υβριστική επίθεση στην βουλευτή, Αγγελική Δεληκάρη εντός εκκλησίας

Την καταδίκη του εκφράζει το κυβερνών κόμμα της ΝΔ, αναφορικά με την χειροδικία γυναίκας σε βάρος της βουλευτή του κόμματός, κας Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία, με το αφορμή την υπερψήφιση από εκείνη του νομοσχεδίου για τους “γάμους” μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται “Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα”.

Ο λόγος για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κας Α. Δεληκάρη, όταν μια γυναίκα πλησίασε σε αυτή βρίζοντας και χαστουκίζοντας την.

Κύκλοι της κας Δεληκάρη, που είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας του ΑΠΘ, σχολίαζαν την επίθεση λέγοντας πως αποδεικνύει ότι τα άτομα του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα