Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕύσημα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Εύσημα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Εύσημα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη απέδωσε από το Βουκουρέστι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ursula von der Leyen.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών του διήμερου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, στο Βουκουρέστι, όπου μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέφερε χαρακτηριστικά “Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει επαναφέρει την Ελλάδα στο δρόμο της επιτυχίας”.

Ακόμα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας κ. Marcel Colaku στην έδρα της ρουμανικής κυβέρνησης, ενώ αναμένεται να μιλήσει και στο συνέδριο του ΕΛΚ, όπου θα είναι ο τελευταίος των ομιλητών μεταξύ των προέδρων κομμάτων, έπειτα από τον Πολωνό κ. Donald Tusk. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Tusk. υπέγραψαν την υποψηφιότητα της κας von der Leyen για τη διεκδίκηση δεύτερης θητείας στην Κομισιόν, ενώ θα διαδραματίσουν και σημαντικό ρόλο στις μετεκλογικές διαβουλεύσεις για τα κορυφαία ευρωπαϊκά πόστα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα