Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΜε τι καιρό θα περάσουμε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Με τι καιρό θα περάσουμε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

«Χωρισμένη» στα δύο θα είναι η χώρα το τριήμερο 25ης Μαρτίου, καθώς ενώ στα ανατολικά και νότια αναμένεται ο καιρός να είναι ηλιόλουστος, στα δυτικά και βόρεια αναμένονται βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, αναφέρει πως τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως ο καιρός θα είναι άστατος και θα επηρεάσει και τις μαθητικές παρελάσεις.

«Αν και ο καιρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήπιος για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, δεν θα συμβεί το ίδιο και για την 25η Μαρτίου, όπου τα πρώτα στοιχεία θέλουν άστατες καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως να επηρεάσουν και τις παρελάσεις. Θα περιμένουμε να δούμε και τα νεότερα στοιχεία που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες μήπως και σταθούμε πιο τυχεροί» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης.

ΧΑΡΤΗΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σε κάθε περίπτωση, η κακοκαιρία που έχει πλήξει μέχρι στιγμής μεγάλο μέρος της Ελλάδας θα είναι σύντομη, δίνοντας βροχές σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και θα κάνει τον κύκλο της μέχρι την 25η Μαρτίου 2024.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα