Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΙδέες για την ασφάλεια & την υγιεινή των κατοικιδίων

Ιδέες για την ασφάλεια & την υγιεινή των κατοικιδίων

Οι χνουδωτές αγκαλιές, οι ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, τα ανιδιοτελή βλέμματα γεμάτα αγάπη, οι υπέροχες βόλτες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν αξιολάτρευτα τα κατοικίδια. Οι γάτες και οι σκύλοι προσφέρουν τη στοργή τους περιμένοντας μόνο ένα απαλό χάδι ή μια βόλτα. Πολλές φορές η κούραση μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να παίξετε μαζί τους, να πάτε μια βόλτα ή να τα περιποιηθείτε αλλά ένα μόνο βλέμμα τους είναι αρκετό να σας δώσει κουράγιο. Στο petshop88.gr θα βρείτε συμβουλές και ιδέες για την ασφάλεια και τη φροντίδα τους.

Βάλτε μια ταυτότητα στον σκύλο σας για παν ενδεχόμενο

Το σκυλάκι σας λατρεύει τις βόλτες του μαζί σας και απολαμβάνει τις στιγμές ανεμελιάς όπως και εσείς. Καλό είναι να έχετε προνοήσει ώστε να φοράει την ταυτότητά του. Γράψτε το όνομά του καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας, ώστε όποιος το βρει να μπορεί να σας εντοπίσει εύκολα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια με χαριτωμένες φατσούλες από σκυλάκια σε ανθεκτικό υλικό για να μην υπάρχει φόβος ότι μπορεί να χαλάσει ή να φθαρεί.

Φίμωτρα σκύλων για όμορφους περιπάτους

Μπορείτε να είστε ήσυχοι πως τόσο ο σκύλος σας, όσο και οι γύρω σκύλοι θα είναι ασφαλείς εάν φορέσετε φίμωτρο στο σκυλάκι σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, κατά την επίσκεψη στον κτηνίατρο ενώ το προστατεύει από την πιθανότητα να φάει κάποια μολυσμένη τροφή. Καλό είναι να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας σταδιακά στην εφαρμογή του ώστε να νιώσει άνετα με αυτό. Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο και μέγεθος ο σκύλος σας θα μπορεί να αναπνέει, να πίνει νερό ή ακόμα και να καταναλώνει κάποια λιχουδιά χωρίς να νιώθει ότι αυτό τον σφίγγει ή τον τραυματίζει. To Baskerville Ultra Muzzle διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να νιώθει άνετα το κατοικίδιό σας.

Κρατήστε επαφή με τη γάτα σας με περιλαίμια

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε για την ασφάλεια του κατοικιδίου σας επιλέγοντας ένα περιλαίμιο όπου υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες με τα στοιχεία σας, ώστε αν χαθεί η γάτα σας να είναι εύκολο να σας εντοπίσουν και να σας την επιστρέψουν. Το περιλαίμιο Max & Molly Popcorn cat είναι εξοπλισμένο με Smart ID. Κάθε κολάρο πρέπει να έχει μια ετικέτα ταυτότητας ώστε να καταχωριστεί στο διαδίκτυο και να είναι εύκολος ο εντοπισμός σας σε περίπτωση που χαθεί η γάτα σας. Είναι κατασκευασμένο από υλικά άριστης ποιότητας που δεν τραυματίζουν το κατοικίδιό σας ενώ είναι και υποαλλεργικό.

Άμμος γάτας για καλή υγιεινή

Προμηθευτείτε άμμο υγιεινής για την γάτα σας και φροντίστε την καλή της υγιεινή. Η Van Cat Marsilla Soap προλαμβάνει τη δημιουργία βακτηριδίων και μικροοργανισμών ενώ απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές μετατρέποντας τα υγρά σε στερεή μάζα. Ταυτόχρονα το άρωμα από σαπούνι Μασσαλίας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο.

Φροντίστε για την ασφάλεια και την υγιεινή των αγαπημένων σας κατοικιδίων μέσα από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο Pet Shop 88. Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες ιδέες και συμβουλές για τη σωστή τους περιποίηση εύκολα και γρήγορα μέσα από το e-shop τους.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Ταυτότητα σκύλου My Family Cavalier Orange, Φίμωτρο σκύλου Baskerville Ultra Muzzle No3, Περιλαίμιο Max & Molly Popcorn Cat, Van Cat Marsilla Soap

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα