Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌσα λέγονται στις συσκέψεις του ΑΝΤ1 – Ο Γρηγόρης το πρωί και...

Όσα λέγονται στις συσκέψεις του ΑΝΤ1 – Ο Γρηγόρης το πρωί και ο «πασπαρτού» Μουτσινάς

Ένα ρεπορτάζ χθες που ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή έφερε αναβρασμό στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, δόθηκε η πληροφορία πως στον ΑΝΤ1 σκέφτονται την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του σταθμού και πως σε σύσκεψη «έπεσε» στο τραπέζι και ένα ενδεχόμενο «πάντρεμα» με τον Νίκο Μουτσινά. Στο ίδιο ρεπορτάζ ακούστηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας προορίζεται για απογευματινή εκπομπή με δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πάμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Αρχικά, είναι πάρα πολύ νωρίς και στο κανάλι εδώ και καιρό ακούγονται τα πάντα, ακόμα και ακραία σενάρια που θα έφερναν τα πάνω-κάτω στην τηλεόραση και βέβαια δεν προχώρησαν, καθώς ανανεώθηκαν κάποιες συμφωνίες στον ανταγωνισμό που έληγαν τον Ιούνιο.

Δεύτερον, η πιάτσα ξέρει πολύ καλά πως ο Μουτσινάς δεν θα έκανε εύκολα ξανά καθημερινό και πόσο μάλλον πρωινό, εκτός και αν τα χρήματα ήταν ακραία πολλά. Η αγορά φυσικά δεν θα σήκωνε τέτοιο budget, ειδικά για έναν παρουσιαστή που έρχεται από μία πολύ αποτυχημένη σεζόν.

Τρίτον, αν και ο Μουτσινάς βρίσκεται σε θετικό επίπεδο επαφών με τον ΣΚΑΙ, όντως το όνομα του ακούστηκε σε σύσκεψη των Αντενικών, αλλά για να βρεθεί στη late night ζώνη από Σεπτέμβριο σε περίπτωση που αυτή μείνει ορφανή.

Τέταρτον, θα μείνει ορφανή (και ίσως εκεί χρειαστεί ο Νίκος Μουτσινάς), αν ο Γρηγόρης πει το «ναι» για την πρωινή ζώνη. Πρόταση δεν έχει γίνει από τον ΑΝΤ1, αλλά είναι ένα πρόσωπο που θεωρούν πως μπορεί να αναλάβει το βάρος μίας αμιγώς ψυχαγωγικής εκπομπής με gossip, συνεντεύξεις, παιχνίδια, συνδέσεις και μία δυνατή γυναικεία παρουσία στο πλευρό του για τα εμπορικά θέματα.

Αν ο Γρηγόρης πει το μεγάλο «ναι», το «2night show» δεν θα συνεχίσει (εντός καναλιού ξέρουν πως ο Γρηγόρης θα το δεχθεί αυτό μόνο αν επικοινωνιακά ξεκαθαριστεί πως μπαίνει προσωρινό τέλος στη συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή, όπως έγινε το 2017.

Πέμπτον, ανεξάρτητα από το «Πρωινό», ο Γρηγόρης θα συνεχίσει κανονικά με τον «Εκατομμυριούχο», είτε στα ρεπό των «Ράδιο Αρβύλα», είτε το Σαββατοκύριακο στη ζώνη των 20.00.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα