Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧωρίς Καραβάτου η επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ - Τα νούμερα τηλεθέασης και...

Χωρίς Καραβάτου η επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ – Τα νούμερα τηλεθέασης και το παρασκήνιο

Ο ΣΚΑΪ πια έχει μάθει. Και δεν δεσμεύεται εκτός αν υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Πολλά απ’ τα συμβόλαια του παρελθόντος αναγκάστηκε να τα βάλει στον πάγκο και να τα «χρυσοπληρώσει» αφού δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς… Όμως με εξαίρεση το συμβόλαιο της Σκορδά που είναι και το μεγάλο «αγκάθι» του καναλιού αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι και περισσότερες ή έχουν μονοετή συμβόλαια ή ανά project.

Έτσι έγινε με την Παπαγεωργίου και το Love Island το ίδιο έγινε τώρα και με την Κατερίνα Καραβάτου. Όχι πως η παρουσιάστρια απαίτησε κάτι άλλο στη συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ.

Εξ’ αρχής η συζήτηση είχε γίνει για το «My Style Rocks» και εάν προκύψει κάτι στο μέλλον πολύ γενικά και αόριστα… Κάτι, που όπως αναφέρει το nassosblog.gr, δεν πρόκειται να συμβεί καθώς τα νούμερα του «My Style Rocks» είναι εξαιρετικά χαμηλά.

Βέβαια σ’ αυτό το πρότζεκτ παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο η επιτροπή και οι παίκτριες παρά η παρουσιάστρια. Όμως από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου έρχεται με δύο κακές σεζόν πίσω της.

Η πρώτη όταν τελείωσε το συμβόλαιό της με το STAR και δεν ανανεώθηκε λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης των «Κου – Κου» όπως συνέβη και με την περσινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Mega.

H Κατερίνα Καραβάτου δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Κάτι που βέβαια μπορεί να αλλάξει στην πορεία…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα