Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦεύγει από τον Σασμό, για νέα σειρά του ΑΝΤ1

Φεύγει από τον Σασμό, για νέα σειρά του ΑΝΤ1

Η αγαπημένη μας σειρά ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων και ετοιμάζεται για τον τραγικό επίλογο, τη νέα σεζόν. Βέβαια, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, δε θα συνεχίσουν, καθώς οι ρόλοι τους ολοκληρώθηκαν στην δεύτερη σεζόν.

Μία ηρωίδα που κατάφερε να ξεχωρίσει στη σειρά Σασμός, ετοιμάζεται να παίξει σε μια νέα σειρά, που έρχεται στους δέκτες μας από τον ANT1. Ποια είναι αυτή και σε ποιον ρόλο θα την δούμε;

Από τη νέα χρονιά, θα δούμε τη σειρά “Μετά τη Φωτιά”, ή “Γυναίκες της Φωτιάς” (ο τίτλος δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί). Σε αυτή την ιστορία, τρεις γυναίκες αλλάζουν ριζικά, όταν μια μεγάλη φωτιά καταστρέφει τα πάντα..

Τότε συνειδητοποιούν πως δεν είναι τα θύματα, πως πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους και πως πρέπει να εκδικηθούν τα πρόσωπα που επί χρόνια τις βασάνιζαν. Οι δύο γυναίκες που θα πάρουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη κι η Άλκηστις Ζιρώ.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελλά, η τρίτη γυναίκα που θα παίξει στη σειρά του ANT1 είναι η Ελπίδα Νικολάου, ή αλλιώς η Έλενα από τη σειρά Σασμός. Άλλοι ηθοποιοί που έχουν ακουστεί, είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πηγή: youfly,com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα