Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΥπάρχει σενάριο μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στο STAR; Όλο το ρεπορτάζ

Υπάρχει σενάριο μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στο STAR; Όλο το ρεπορτάζ

Αγχώνεται η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς όσο και να το παίζει αισιόδοξη, μαθαίνει από τους ανθρώπους της πως μάλλον ο ΣΚΑΙ δεν θα της ανανεώσει το συμβόλαιο.

Παράλληλα αντιλαμβάνεται τις πόρτες που αναμένεται να “φάει” από ΑΝΤ1 και MEGA και τώρα όπως αναφέρει το nassosblog.gr, εναποθέτει τις ελπίδες της στο μαγαζί εκείνο που απέρριψε πριν από 1,5 χρόνο, το STAR.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο κανάλι της είχε κάνει πρόταση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Τότε εκείνη αρνήθηκε καθώς τα οικονομικά δεδομένα δεν την κάλυπταν και προτίμησε τον ΣΚΑΙ με τα πολλά μηδενικά. Τώρα η θεία από το Κιλκίς θα ήθελε διακαώς να πάει στο STAR όμως υπάρχουν τρεις παράμετροι που καθιστούν οριακά αδύνατο αυτό το ενδεχόμενο.

Πρώτον, τα στελέχη του καναλιού δεν ξεχνούν το “όχι” το 2022 που από ότι είχα μάθει δεν τους άρεσε και πολύ. Δεύτερον, η Φαίη Σκορδά τότε έφυγε από μία εκπομπή που έκλεισε με 20αρια (και ας οφείλονταν τα ποσοστά αυτά στον Λιάγκα) και τώρα θα κλείσει τη σεζόν με 5αρια και 6αρια. Τρίτον, το πρωινό τους με τη Χατζίδου και τον Παύλου είναι και πολύ φθηνότερο από ένα ενδεχόμενο με τη Σκορδά και φέρνει και καλύτερες τηλεθεάσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα