Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤελεσίγραφο του ΣΚΑΙ στην Μπακοδήμου – Ποιοι αποχωρούν και ποιοι περιορίζονται

Τελεσίγραφο του ΣΚΑΙ στην Μπακοδήμου – Ποιοι αποχωρούν και ποιοι περιορίζονται

Με σαρωτικές αλλαγές θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ανακάμψει το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα νεότερα είναι πως από το πάνελ θα αποχωρήσουν και ο Τάσος Μπιμπισίδης και η Μαριλού Ρεπαπή ενώ εκτός πάνελ λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα μείνει και η πρόσφατη μεταγραφή της εκπομπής Ισίδωρος Φίκαρης και θα επιστρέψει στο ρεπορτάζ και στις συνεντεύξεις που άλλωστε κάνει ήδη αυτή τη στιγμή.

Η μετακόμιση της εκπομπής στη ζώνη 12.00 – 14.00 δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα γίνει πριν η μετά τις γιορτές. Το πιθανότερο είναι να πάει για μετά. Επίσης ζητήθηκε καυστικό σχόλιο και gossip πρωτογενή θέματα. Όσοι βρίσκονται μπροστά τα υποσχέθηκαν αλλά κανείς δεν τα έφερε…

Η «κόκκινη γραμμή» για το «Γειά σου» είναι το τέλος Γενάρη του 2023. Αν μέχρι τότε η εκπομπή και με το όπλο του «Survivor» δεν έχει περάσει σε διψήφιο νούμερο τότε θα κοπεί.

Αυτό διαμηνύθηκε, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, με κομψό τρόπο ήδη στη Μαρία Μπακοδήμου την ώρα που στο παρασκήνιο έχουν πέσει στο τραπέζι εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα