Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα νέα shows που έρχονται δυναμικά στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Τα νέα shows που έρχονται δυναμικά στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Το τέλος του Δεκεμβρίου πλησιάζει, γι’ αυτό δείτε τι νέο υπάρχει στο Netflix αυτήν την εβδομάδα και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με μια νέα σειρά ή ταινία.

Το σημαντικότερο σόου της εβδομάδας είναι το «Berlin», ένα πρίκουελ του εξαιρετικά δημοφιλούς «Money Heist». Επικεντρώνεται στον ομώνυμο χαρακτήρα καθώς συγκεντρώνει την ομάδα εμπειρογνωμόνων του για να κάνει μια ληστεία κοσμημάτων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπάρχει επίσης το «Pokémon Concierge», μια ωραία σειρά κινουμένων σχεδίων stop-motion που ακολουθεί τη Haru, μια νεαρή γυναίκα που περιποιείται τα γνωστά σε όλους Pokémon σε ένα ειδυλλιακό τροπικό θέρετρο ενώ οι εκπαιδευτές τους λείπουν. Φροντίζει επίσης ένα αξιολάτρευτο Psyduck, τον συμπρωταγωνιστή της σειράς.

 

Ricky Gervais: Armageddon
Ο κωμικός Ricky Gervais παρουσιάζει το τελευταίο του stand-up special, στο οποίο εξερευνά την επικείμενη καταστροφή της αποκάλυψης, όπως τη βλέπει μέσα από το φακό του αδικαιολόγητα τολμηρού χιούμορ του.

Ο εγκέφαλος πίσω από επιτυχίες όπως το The Office δίνει φως σε προκλητικά θέματα όπως το πιθανό τέλος της ανθρωπότητας, το παράξενο των οικογενειακών γάμων και κηδειών, ακόμη και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το να σκέφτεσαι το μέλλον μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά το χαρακτηριστικό ασεβές χιούμορ του Ζερβέ το κάνει να νιώθει (καλά ακόμα τρομακτικό) αλλά και εύκολο να γελάσεις.

Thank You, I’m Sorry
Μια μέρα ξαφνικά, η Sara (Sanna Sundqvist) βρίσκει τη φαινομενικά τέλεια ζωή της με τον σύζυγό της Daniél (Mattias Ramos) και ο γιος Eliot (Amaël Blomgren Alcaide) συντρίβεται, αφήνοντάς την να περιηγηθεί μόνη της στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τη μητρότητας. Στη συνέχεια λαμβάνει κάποια απρόσμενη υποστήριξη από την αποξενωμένη αδερφή της, Linda (Charlotta Björck), μια απρόβλεπτη γυναίκα με έναν απείθαρχο σκύλο.

Καθώς η Λίντα επανέρχεται στον κόσμο της Σάρα, οι αδερφές συμφιλιώνονται μετά το ταραχώδες παρελθόν τους και ανακαλύπτουν ξανά τους δεσμούς τους ως οικογένεια, ακόμα κι αν δεν τα πάνε πραγματικά καλά ή δεν εκτιμούν την παρέα του άλλου στην αρχή.

Hell Camp: Teen Nightmare
Το Hell Camp: Teen Nightmare είναι ένα ντοκιμαντέρ που εμβαθύνει στο σκοτεινό υπόβαθρο μιας κατασκήνωσης, από τον Steve Sartisano, τον αμφιλεγόμενο ιδρυτή της. Τοποθετημένο στην έρημο της Γιούτα, το Steve’s Challenger Foundation υποσχέθηκε ολική μεταμόρφωση για προβληματικούς εφήβους μέσω αυστηρών προκλήσεων και ενός προγράμματος 63 ημερών αξίας 15.900 δολαρίων.

Αλλά αυτή η προφανής λύση για τους προβληματικούς εφήβους στιγματίστηκε σύντομα από σκάνδαλα και μια σειρά από κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κακοποίησης παιδιών και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ιδιαίτερα μετά τον τραγικό θάνατο ενός 16χρονου κοριτσιού.

Pokémon Concierge
Το Pokémon Concierge είναι ένα γοητευτικό ταξίδι stop-motion στον παράδεισο των Pokémon. Γίνετε φίλος της Haru (Karen Fukuhara) καθώς αναλαμβάνει το ρόλο του θυρωρού στο πολυτελές Pokémon Resort. Εκεί, τα Pokémon όλων των ειδών δέχονται τη βασιλική μεταχείριση και την άφθονη περιποίηση.

Κάθε επεισόδιο ακολουθεί τη Haru καθώς φροντίζει τους καλεσμένους του θέρετρου, ενώ αποκαλύπτει επίσης βαθύτερες γνώσεις για τον εαυτό της και τον κόσμο των Pokémon.

Berlin
Αυτό το prequel του Casa de papel τοποθετεί το αινιγματικό παρελθόν του Berlin (Πέδρο Αλόνσο), ενώ εξερευνά τον ήδη αλλόκοτο και παρανοϊκό χαρακτήρα του πολύ περισσοτερο από τη πετυχημένη σειρά του Netflix.

Καθώς σχεδιάζει μια ληστεία για να σηκώσει κοσμήματα 44 εκατομμυρίων δολαρίων, συγκεντρώνει μια συμμορία εξαιρετικών εγκληματιών, ο καθένας με τη μοναδική του τεχνογνωσία, συμπεριλαμβανομένης της Keila (Michelle Jenner), μια ειδικός στον κυβερνοχώρο, ο Damián (Tristán Ulloa), σύμμαχος του Berlin, ο Cameron που αναζητά τη συγκίνηση (Begoña Vargas), τον Roi (Julio Peña), ειδικός στις κλειδαριές και πιστός συνεργός και ο Bruce (Joel Sánchez), ειδικός σε gadget και όπλα.

Μαζί, εργάζονται για να οργανώσουν τέλεια τη ληστεία αυτή, με τις πιθανότητες να μην είναι όμως με το μέρος τους.

Πηγή: FOXReport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα