Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα νέα σχέδια του ΑΝΤ1 θέτουν τον Λιάγκα εκτός της απογευματινής ζώνης;...

Τα νέα σχέδια του ΑΝΤ1 θέτουν τον Λιάγκα εκτός της απογευματινής ζώνης; Όλο το παρασκήνιο

Ο ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο δεν θα θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του σταθμού σήμερα, ίσως μόνο το «Ρουκ Ζουκ», το «5χ5» και οι «Ράδιο Αρβύλα».

Από τη μία, επεξεργάζονται την κοινωνική εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου και από την άλλη το ριάλιτι «Dr Oz» σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα και με τη συμμετοχή της Ιωάννας Παλιοσπύρου σε ειδικό ρόλο.

Το τι θα δούμε από τα δύο στο καθημερινό πρόγραμμα και τι στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, αλλά εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: Τι θα γίνει με τον Λιάγκα που τα δημοσιεύματα τον θέλουν να μετακομίζει απόγευμα;

Το όνομα του Λιάγκα παίζει δυνατά για απόγευμα, αλλά το κανάλι (αν και το σκέφτηκε) δεν είναι διατεθειμένο να μη βάλει τίποτα στη ζώνη αυτή στο δεύτερο μισό της σεζόν περιμένοντας απλώς τον Λιάγκα από Σεπτέμβρη.

Σε περίπτωση που η λύση που θα βρεθεί δεν ικανοποιήσει, τότε ο δημοσιογράφος είναι το απόλυτο φαβορί. Ωστόσο, στο εσωτερικό του ΑΝΤ1 ακούγεται έντονα και κάτι άλλο: Να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα η αμιγώς ενημερωτική ζώνη με παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου και να αρχίζει μία ώρα αργότερα η εξολοκλήρου ψυχαγωγική ζώνη στον ΑΝΤ1. Και κάπου εκεί να βλέπουμε τον Λιάγκα με infotainment πρόγραμμα στο 9-11.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα