Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤατιάνα Στεφανίδου: Συνεχίζει στον Alpha

Τατιάνα Στεφανίδου: Συνεχίζει στον Alpha

Μπορεί η συνεργασία της με τον Alpha να συνεχίζεται κανονικότατα, η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως, κατά κάποιο τρόπο ξαναβρέθηκε στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, μετά από έντονη φημολογία πως την επόμενη σεζόν σκέφτεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ. Ποια είναι η πραγματικότητα, όμως, για την παρουσιάστρια του T Live;

Η Τατιάνα Στεφανίδου πέρυσι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με τον Alpha. Αυτή τη στιγμή διανύει τον πρώτο χρόνο και αναμένεται το καλοκαίρι η ενεργοποίηση και του επόμενου. Η ίδια, από τον τρόπο που κινείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια, δείχνει μια σταθερότητα στις συνεργασίες της. Η απόφασή της να επιστρέψει στον όμιλο Alpha – Star, ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γνώριμο και αγαπητό περιβάλλον εργασίας για την ίδια, ενώ είναι γνωστό πως διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του σταθμού.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής της παρουσιάστριας στον ΣΚΑΪ, αν και να σημειώσουμε πως ήταν η μόνη -και ο Γιώργος Λιάγκας αργότερα- που κατάφερε στη ζώνη 11:30 – 13:30 να φέρει διψήφια νούμερα τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα