Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Σφαγή» στον ΑΝΤ1 με Κανάκη και Αρναούτογλου: Ποιος βγήκε νικητής - Τέλος...

«Σφαγή» στον ΑΝΤ1 με Κανάκη και Αρναούτογλου: Ποιος βγήκε νικητής – Τέλος η εκπομπή!

Κάποτε ήταν κολλητοί, έκαναν διακοπές μαζί στην Χαλκιδική, σπάγανε πλάκα τηλεοπτικά, είχανε στιγμές με απίστευτο χαβαλέ, μέχρι που αυτή η φιλία εξελίχθηκε σε κάτι πολύ άσχημο που θα μπορούσαμε να το πούμε και μίσος.

Αντώνης Κανάκης και Γρηγόρης Αρναούτογλου για μια ακόμα φορά απασχολούν τα media, απλά αυτή την φορά με παρασκηνιακό τρόπο, αφού οι πρώην κολλητοί δεν έχουν πει κάτι επίσημα ο ένας για τον άλλο.

Το παρασκήνιο αυτή την φορά αφορά τις εκπομπές τους και τις ημέρες που θα παίζουν τηλεοπτικά. Μιλάμε για τον εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Ράδιο Αρβύλα του Αντώνη Κανάκη, για το οποίο το κανάλι είχε άλλα σχέδια τα οποία όμως όπως φαίνεται δεν θα υλοποιηθούν

Ο ΑΝΤ1 πρότεινε στον Αντώνη Κανάκη να αλλάξει ώρα το Ράδιο Αρβύλα και να μην μεταδίδεται αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, αλλά αυτό να το κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Εκατομμυριούχο και στην συνέχεια να βγαίνει η τριάδα απο την Θεσσαλονική.

Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε, ο Αντώνης Κανάκης όχι μόνο δεν δέχτηκε να την συζητήσει την πρόταση, αλλά θύμισε στο κανάλι ότι βάσει συμβολαίου θα πρέπει να βγαίνει η εκπομπή στις 20.00 μετά το δελτίο ειδήσεων.

Στην προσπάθεια που έκανε το κανάλι να τον μεταπείσουν κυριολεκτικά βρήκαν τοίχο, αφού ο δημιουργός και παρουσιαστής του Ράδιο Άρβυλα δεν δεχόταν κουβέντα.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Εκατομμυριούχος θα παίζει στις 20.00 κάθε βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων έως ότου τελειώσει το μουντιάλ του Κατάρ και στην συνέχεια, κάπου στο πρώτο δεκαημέρο του Νοεμβρίου θα επιστρέψουν τηλεοπτικά οι Ράδιο Αρβύλα με τον Εκατομμυριούχο και τον Αρναούτογλου να περιμένουν το τέλος της εκπομπής κάπου μετά το επόμενο Πάσχα για να επανέλθει και τηλεοπτικά.

Κανάκης-Αρνατούτογλου σημειώσατε 1-0….τουλάχιστον για την ώρα!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα