Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Αυτό είναι το νέο πάνελ της Φαίης Σκορδά

ΣΚΑΙ: Αυτό είναι το νέο πάνελ της Φαίης Σκορδά

Με νέο πάνελ και ανανεωμένο πλατώ επιστρέφει η Φαίη Σκορδά, τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ (2023 – 2024). Η εκπομπή αλλάζει ώρα και μεταφέρεται στις 12:00, καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, αμέσως μετά από τους Αταίριαστους.

Όλο το πλατώ αλλάζει ριζικά, καθώς όλη η παραγωγή μεταφέρεται στα studios στο Γαλάτσι. Νέα χρώματα, νέες θεματολογίες και φρέσκα νέα, έρχονται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Πώς θα διαμορφωθεί το νέο της πάνελ, και ποιοι συμφώνησαν με το κανάλι για να είναι πλάι στην Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΙ;

 

Οι προσθήκες και οι αλλαγές

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένας από τους πρώτους που συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να πάρει μια θέση, δίπλα στην παρουσιάστρια. Έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό με το κανάλι, αποχαιρετώντας την Ελένη Τσολάκη και το OPEN Weekend.

Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία Φραγκάκη. Η Μαρία ήταν, μάλιστα, η τελευταία προσθήκη στο νέο πάνελ της Φαίης στον ΣΚΑΙ.

Στην παρέα θα προστεθεί και η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία διετέλεσε project manager της σεζόν που πέρασε στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού.

Αυτός που παραμένει από την προηγούμενη ομάδα, είναι ο Άγγελος Βουράκης, καθώς επέλεξε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν δίπλα στην Φαίη Σκορδά, λόγω της άψογης συνεργασίας τους.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, θα βρίσκεται η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, του Νίκου Μουτσινά.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα