Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΙ: Αυτή αντικαθιστά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

ΣΚΑΙ: Αυτή αντικαθιστά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Συνεχίζεται και την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά το “My style rocks” στον ΣΚΑΪ και μάλιστα καλύπτοντας ολόκληρη την τηλεοπτική σεζόν και αυτός ήταν ο λόγος που πλέον το ριάλιτι μόδας πέρασε από πλευράς παραγωγής στο κανάλι του Ν. Φαλήρου, φεύγοντας από τις φτερούγες της Ατζούν Μίντια.

Ωστόσο, η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το STAR και συγκεκριμένα για το “Shopping Star”, ενώ είχε δώσει τα χέρια με τον σταθμό, δημιούργησε “τρύπα” στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα τα στελέχη του ΣΚΑΪ να τρέχουν και να μην φτάνουν για να το αναπληρώσουν.

Τελικά, οι πληροφορίες μου λένε ότι όχι μόνο το κάλυψαν αλλά το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της είναι ένα πρόσωπο πολυσυζητημένο με το οποίο κατά κάποιο τρόπο ακολουθούν παράλληλες πορείες αλλά σε διαφορετικό χρόνο.

Ποια αντικαθιστά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks;

Συγκεκριμένα, αυτή που αντικαθιστά την Παπαγεωργίου στο My Style Rocks είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία βρέθηκε πέρσι στην κριτική επιτροπή του GNTM δημιουργώντας ποικίλα σχόλια και εντάσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο το σόου.

Η διεθνούς φήμης influencer ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να συνεχίσει την καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση και αυτό φαίνεται πως άκουσαν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Αυτή αντικαθιστά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Η πρόταση έγινε και η Χατζηπαντελή είπε το ναι στο κανάλι του Νέου Φαλήρου για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή στο ριάλιτι μόδας δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη που συνεχίζουν κανονικά με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα