Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ"Σασμός": Παίρνει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν; Όλες οι αλλαγές

“Σασμός”: Παίρνει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν; Όλες οι αλλαγές

Πρόσω ολοταχώς για δεύτερη σεζόν όπως όλα δείχνουν βαδίζει η καθημερινή δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”. Η σειρά που ξεκίνησε φέτος και καταγράφει καθημερινά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από το τηλεοπτικό κοινό σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life δεν θα ολοκληρωθεί φέτος και θα συνεχίσει δυναμικά και για ακόμα σεζόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Alpha επιθυμεί να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά όπλα του καναλιού για το prime time. Η βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων συζητιέται ήδη στα εσωτερικά του καναλιού προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για να γίνει ξεκάθαρο πως θα συνεχιστεί η ιστορία.

Το φινάλε της σειράς προδίδεται κατά κάποιο τρόπο από τον τίτλο της, καθώς κατά ένα μεγάλο μέρος στην ολοκλήρωση του έργου θα δούμε τη συμφιλίωση των δύο οικογενειών. Σύμφωνα με την Real, τις τελευταίες ημέρες οι υπεύθυνοι του Αlpha είναι σε αναζήτηση ιδεών προκειμένου η ιστορία να ανοίξει κι άλλο και οι δράσεις των ηρώων να περιπλέξουν την εξέλιξη ούτως ώστε ο πολυαναμενόμενος “Σασμός” να έρθει του χρόνου και η σειρά να πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα