Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣαββατοκύριακο στο Open: Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται – το όνομα – έκπληξη

Σαββατοκύριακο στο Open: Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται – το όνομα – έκπληξη

Πολύς λόγος έγινε την τελευταία εβδομάδα για την τηλεοπτική τύχη των τριών προσώπων που μας έκαναν παρέα τις καθημερινές στο Open μέσα από το «Καλοκαίρι # yes». Στην αρχή της εβδομάδας όλοι πίστευαν ότι ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη θα συνέχιζαν τον χειμώνα τα σαββατοκύριακα.

Όμως, επειδή ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη είναι άπειροι τηλεοπτικά – το «Καλοκαίρι # yes» ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο- το κανάλι θέλησε να ενισχύσει την ομάδα με πρόσωπα που έχουν γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό, όπως η Ναταλί Κάκκαβα.

Η συγκεκριμένη προοπτική βρήκε κάθετα αντίθετους τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάντα, οι οποίοι θεωρούν ότι, μετά από τα καλά νούμερα που έκαναν το καλοκαίρι, δεν έχουν ανάγκη καθοδήγησης. Κι επειδή είναι τηλεοπτικά άπειροι, οι ατυχείς δηλώσεις τους στις κάμερες άλλων καναλιών έκαναν τους υπεύθυνους του Open να ξανασκεφτούν τη συνεργασία τους.

Έτσι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, Τριαντάφυλλος και Μαριάντα Πιερίδη αποτελούν ήδη παρελθόν για το Open. Στην ομάδα της νέας εκπομπής που είναι υπό κατασκευή παραμένουν η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Φοίβος Παπαδάκης, ενώ το σχήμα ενισχύεται με την Ναταλί Κάκκαβα, όπως ήταν εξ’ αρχής γνωστό, τον Μάκη Πουνέντη και την …Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά που ήταν πέρυσι στην παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε μείνει μετέωρη μετά από την μεταγραφή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Όμως, αν ισχύουν οι πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως, η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα επιστρέψει στο Open.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα