Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΡάκος η Ηλιάνα με τον ΣΚΑΙ – Δεν δέχθηκε καν τηλεφώνημα για...

Ράκος η Ηλιάνα με τον ΣΚΑΙ – Δεν δέχθηκε καν τηλεφώνημα για το «My Style Rocks»

Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει βγει «λευκός καπνός». Ο μόνος σχεδόν «κλεισμένος» για την επιτροπή του «My Style Rocks» είναι ο Λάκης Γαβαλάς εκτός συγκλονιστικής ανατροπής. Αντίθετα οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα μείνει εκτός ο Κουδουνάρης.

Πολλά τα πρόσωπα που πέρασαν από το δοκιμαστικό, περισσότερα αυτά που δέχθηκαν τηλεφώνημα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν μέσα σε αυτούς. Τραγική ειρωνεία πραγματικά καθώς όταν υπέγραφε για το «Love Island» το καλοκαίρι από τον ΣΚΑΪ της είχαν πει ξεκάθαρα πως είναι πρώτη σε προτίμηση για τη θέση της παρουσιάστριας. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι σχέσεων τα δεδομένα όμως άλλαξαν…

Και αυτό γιατί όχι μόνο το πρόγραμμα πήγε άπατο αλλά και γιατί δεν άρεσε καθόλου η εικόνα της στους ανθρώπους του σταθμού. Κάπου εκεί έγινε και μια προσπάθεια κάποιων να την προτείνουν για την επιτροπή με το σωστό επιχείρημα ότι το έχει ξανακάνει με επιτυχία στο GNTM.
Έπεσε πολύ γρήγορα «άκυρο» από τον ΣΚΑΪ και το θέμα είχε κλείσει εβδομάδες πριν. Σίγουρα εντός ΣΚΑΪ δεν ενδιαφέρονται να συνεχιστεί με κανένα τρόπο η συνεργασία τους με την Παπαγεωργίου και αυτό μαθαίνω πως έχει στοιχίσει αρκετά στην παρουσιάστρια. Όμως όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρονται και από όλους τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και αυτό είναι τελικά το περισσότερο ανησυχητικό….

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα