Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠώς θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της Eurovision 2024

Πώς θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της Eurovision 2024

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, στις 21:00 από την ΕΡΤ1 σε ειδική εκπομπή.

Η Μαρίνα Σάττι, βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς προβών καθώς θέλει η ίδια και η ομάδα της να είναι όλα έτοιμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ο Mecnun Giasar ή αλλιώς Majnoon, ο χορογράφος της φετινής ελληνικής συμμετοχής μίλησε στην εκπομπή “Super Katerina” στον ALPHA, όπου και αποκάλυψε στοιχεία από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι που θα δούμε στη σκηνή της Eurovision.

Ο Majnoon ανέφερε ότι μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision θα βρίσκονται τρεις άντρες και μια γυναίκα, ενώ η συνολική παρουσίαση του τραγουδιού, θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία και θα είναι συνολικά μια έκπληξη, ενώ δεν μπόρεσε να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία

Αναφορικά με την ίδια τη Μαρίνα Σάττι, ανέφερε:

Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα “πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι

Όλοι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση του video clip της ελληνικής συμμετοχής μέσα από την ειδική βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Το video clip της ελληνικής συμμετοχής που σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel αναδεικνύει την πολιτισμική κληρονομιά της χώρας μας, ενώ εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αλλά και άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γεμίζουν με ιδιαίτερη ομορφιά τα πλάνα του.

Εκτός του Mecnun Giasar (Majnoon), ο οποίος είναι υπεύθυνος για το movement direction, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το art direction οι NMR.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 (9 Μαΐου), και μάλιστα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό (θέσεις 1-8).

Πηγή: ogaegreece.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα