Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠασίγνωστο ζευγάρι χώρισε και γι’ αυτό επιστρέφει στο “Survivor”

Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε και γι’ αυτό επιστρέφει στο “Survivor”

Η επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο έφερε χαρές, γέλια και αγκαλιές, όμως οι ωραίες στιγμές δεν κράτησαν πολύ για το λαμπερό ζεύγος…

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους χώρισαν λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο. Τότε, έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.

Ωστόσο, η σύντομη επιστροφή της αθλήτριας στην Ελλάδα, λόγω της αποβολής της από το παιχνίδι, έφερε την επανασύνδεση. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Τελικά, ούτε αυτή η επανασύνδεση κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και όπως μας ενημέρωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα, εδώ και 1.5 μήνα έχει επιστρέψει στην Κατερίνη, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε και τις φήμες περί επιστροφής της για 4η φορά στο Survivor!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα