Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Πάμε Δανάη»: Ζορίζουν φέτος τα πράγματα και για πρώτη φορά πιέζεται η...

«Πάμε Δανάη»: Ζορίζουν φέτος τα πράγματα και για πρώτη φορά πιέζεται η ομάδα

Άγχος υπάρχει στο επιτελείο της Δανάης Μπάρκα στο Mega, καθώς η ομάδα της εκπομπής αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα από τις προηγούμενες.Ο πρώτος βασικός λόγος είναι ότι πλέον θα αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό και στο σλοτ 10-11 που είναι η πρώτη ώρα που τα δυνατά πρωινάδικα (Καινούργιου, Λιάγκας) “ρίχνουν” τα πιο δυνατά θέματά τους στη “μάχη”.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως απευθύνεται η εκπομπή σε ένα κοινό το οποίο μοιράζεται την ίδια “δεξαμενή” τηλεθεατών με το πρωινό της ΕΡΤ με Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, δηλαδή πιο κυριλέ καταστάσεις με πολιτιστικό περιεχόμενο και μακρόσυρτες συνεντεύξεις.

Πάμε στο ρεπορτάζ τώρα: Θα αρχίσουν για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια να “ανοίγονται” λίγο και σε πιο πουλιστερά θέματα με έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ίντριγκα και λιγότερο θέατρο – σινεμά – τέχνη.

 

Ήδη κάποιοι δημοσιογράφοι στην εκπομπή έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται σε σχέση με το αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις, καθώς τα προηγούμενα χρόνια η εκπομπή πήγαινε στον αυτόματο.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα