Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Ν. Mουτσινάς για τέταρτη φορά στον Alpha

Ο Ν. Mουτσινάς για τέταρτη φορά στον Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει στον Alpha και θα καθίσει αρχικά σε θέση κριτή στο «J2US»! Ο δημοφιλής παρουσιαστής φαίνεται πως εξέτασε αναλυτικά όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει και έχει καταλήξει, όπως λέει το στενό του περιβάλλον, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς με ένα late night show που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, θα έχει αρκετά στοιχεία από το προηγούμενό του σόου το «Nick O’Clock» που είχε προβληθεί 10 χρόνια πριν, την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014.

Η νέα εκπομπή θα περιλαμβάνει σχολιαστικές στήλες, συνεντεύξεις με καλεσμένους και μουσική. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές με τον Alpha o Νίκος Μουτσινάς εμφανίζεται να μιλά και με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει ένα πέρασμα από το μουσικό σόου «Just the two of us» και συγκεκριμένα από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Να θυμίσουμε ότι για κάποια επεισόδια θα απουσιάσουν τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Καίτη Γαρμπή λόγω μουσικών περιοδειών στο εξωτερικό (όχι ταυτόχρονα) και προφανώς είναι μια καλή ευκαιρία για την πρώτη επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στη συχνότητα του Alpha σε ρόλο γκεστ κριτή στο μουσικό talent show.

Να σημειώσουμε ότι ο Alpha είχα κάνει στον Νίκο Μουτσινά και πρόταση για την παρουσίαση του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Deal» που κατείχε ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά ο παρουσιαστής φαίνεται πως απέρριψε οριστικά τη συγκεκριμένη πρόταση.

Εφόσον η συμφωνία με τον Alpha επισφραγιστεί, θα πρόκειται για την τέταρτη τηλεοπτική θητεία του Νίκου Μουτσινά στον Alpha. H πρώτη ήταν την τριετία 2004-2007 με τις εκπομπές «Κους Κους» και «Sound Mix Show». Ακολούθησε μία δεύτερη από το 2009 έως το 2014 με τη συμμετοχή του στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη, το «Δέστε τους!» και το «Nick O’Clock». Η τρίτη ήταν σύντομη, την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017, με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα