Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟλική επαναφορά για τον ΣΚΑΪ – Όλες οι αλλαγές, οι νέες σειρές...

Ολική επαναφορά για τον ΣΚΑΪ – Όλες οι αλλαγές, οι νέες σειρές & τα σχέδια για τη νέα σεζόν

Με νέα τηλεοπτικά προϊόντα αλλά και επιτυχημένες συνταγές ο ΣΚΑΪ κάνει ολική επαναφορά στο πρόγραμμά του φιλοδοξώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της φετινής σεζόν.

ΡΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

Χωρίς καμία διάθεση αποκαθήλωσης, αλλά με πρόθεση ανασύνταξης δυνάμεων οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ σχεδιάζουν ένα ριζικό ρετούς στην πρωινή τους ζώνη. Παρόλο που επίσημα δεν επιβεβαιώνεται η ένταξη του Άκη Παυλόπουλου στο δυναμικό του Φαλήρου, οι πληροφορίες λένε πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο γνωστός δημοσιογράφος θα ενώσει τις δυνάμεις του στο ανανεωμένο “ΣΗΜΕΡΑ” με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα πού θα βρεθεί η Μαρία Αναστασοπούλου, που έχει δώσει τις εξετάσεις της με επιτυχία στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα. Το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν είναι το “ΣΗΜΕΡΑ” να μετακινηθεί λίγο νωρίτερα από τη σημερινή ώρα έναρξής του και αντιστοίχως να ολοκληρώνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τηλεοπτικός χρόνος για μία νέα infotainment εκπομπή με παρουσιάστρια την αποχωρήσασα δημοσιογράφο. Κατά συνέπεια οι “Αταίριαστοι” θα μετακινηθούν ακόμα πιο αργά, καλύπτοντας το κενό που πιθανότατα θα δημιουργηθεί μετά το τέλος του “Love It” της Ιωάννας Μαλέσκου που μάλλον ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους. Μάλιστα, η πιθανή μετακίνηση της επιτυχημένης εκπομπής των Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου στη μεσημεριανή ζώνη είναι ουσιαστικά μια επαναφορά της στη φυσική της ώρα μετάδοσης, μιας και σε αυτή τη ζώνη γνωρίσαμε τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι αλλαγές αυτές ωστόσο δεν σημαίνουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου αποχωρεί από τον σταθμό, αφού η σχέση της με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ είναι καλή και αναμένεται να δουν οι δύο πλευρές πώς θα αξιοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο. Μη ξεχνάμε πως καλά ενημερωμένες πηγές για τα τεκταινόμενα στο Φάληρο με ενημερώνουν πως οι προθέσεις του σταθμού δεν είναι να απαξιώσουν τα παρόντα προγράμματα και τα πρόσωπα που τα παρουσιάζουν, αλλά να ξαναμοιράσουν την τράπουλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στη μεσημεριανή ζώνη θα παραμείνει ο Νίκος Μουτσινάς με το “Καλό Μεσημεράκι” που είδε φέτος να πιέζεται έντονα από τα ανταγωνιστικά προγράμματα και να αμφισβητείται ο διασκεδαστικός ρόλος της εκπομπής του, μπροστά στη θηριώδη επικαιρότητα και τον σκληρό ανταγωνισμό που τη στήριζε. Ούτως ή άλλως βέβαια ο παρουσιαστής έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και για την ερχόμενη σεζόν, κατά συνέπεια όποιο διαφορετικό σενάριο θα αποτελούσε τηλε-δημοσιογραφική φαντασία για ένα τόσο επιτυχημένο προϊόν, που σίγουρα χωρά διορθωτικές κινήσεις και στήριξη ώστε να επανέλθει σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι πάντως είναι αμέσως μετά να ακολουθεί ένας νέος κύκλος “My Style Rocks”. “Αν το MSR επιστρέψει, παρουσιάστρια σίγουρα θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου” με διαβεβαίωσε πηγή μου, χωρίς όμως να κάνει λόγο για διακοπή του “Κάτι Ξαναψήνεται” που ενδεχομένως να το δούμε να συνυπάρχει με το “My Style Rocks” χωρίς βέβαια να μοιράζεται την Queen Dina σε δύο διαδοχικές εκπομπές. Άλλωστε, το “Κάτι Ξαναψήνεται” τα πήγε ανέλπιστα καλά στους πίνακες τηλεθέασης και δεν υπάρχει καμία διάθεση διακοπής του από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ – ενδεχομένως κατά τη γνώμη μου να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά όρκο μην παίρνετε.

Ακόμα μία επιστροφή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο φυσικά θα έχουμε για το “The Voice” που όποτε και αν μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ κατέκτησε με ευκολία τη ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών. Άλλωστε, η προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού στον τελευταίο κύκλο του show απέδειξε πως οι εύστοχες αλλαγές δίνουν νέα πνοή σε ένα τηλεοπτικό προϊόν που ναι μεν είναι κλασικό και πανίσχυρο, αλλά ενίοτε χρειάζεται και τονωτικές κινήσεις.

ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΝΕΟ REALITY & ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Ολική είναι η επαναφορά στον τομέα της μυθοπλασίας. Η αρχή έχει γίνει ήδη αφού ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει τη νέα σειρά “στΟργή” με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου στην πρώτη παραγωγή σειράς στη χώρα μας με την υπογραφή του Acun Ilicali. Πρόκειται για τη διασκευή μιας σειράς με κεντρικό θέμα της υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, που σίγουρα είναι επίκαιρες όσο ποτέ. Η δεύτερη σειρά που θα δούμε στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν είναι η “Ζωή” με την Ελένη Ράντου. Η νέα τηλεοπτική πρόταση της διάσημης πρωταγωνίστριας, για πρώτη φορά στο κανάλι του Φαλήρου, έχει να κάνει με μία κομεντί και κεντρική ηρωίδα μία γυναίκα που βιώνει μεταφυσικές εμπειρίες μετά από ένα μεγάλο ατύχημα που της αλλάζει για πάντα τη ζωή. Η συγκεκριμένη σειρά είναι σε παραγωγή της FOS, που τα τελευταία χρόνια έχει καταθέσει εξαιρετικό δείγμα στις τηλεοπτικές σειρές. Τέλος, η τρίτη σειρά είναι μια παραγωγή της Tanweer που έχει σκοπό να έχει παρουσία στο prime time και ξεδιπλώνει τον έρωτα με μιας προσφυγοπούλας από τη Συρία με έναν Έλληνα και οι υπεύθυνοι του σταθμοί πιστεύουν πολύ.

Ωστόσο ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά του και δύο τηλεπαιχνίδια. Το ένα έχει σκοπό να αντικαταστήσει τον “Αδύναμο Κρίκο” που εγκαταλείπει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ (φήμες λένε πως έχει γίνει επαφή για συνέχισή του στην ΕΡΤ με γυναίκα παρουσιάστρια) ενώ το δεύτερο game show θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του καναλιού. Την ίδια στιγμή ένα προκλητικό reality με καθημερινούς παίκτες, το “Love Island”, θα κάνει την εμφάνισή του στο πρόγραμμα του καναλιού, που θα μεταδίδεται στη late night ζώνη, ενδεχομένως όχι σε καθημερινή βάση.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα