Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι 10 τηλεοπτικές σειρές που ρίχνουν οριστικά αυλαία και δεν συνεχίζουν τη...

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές που ρίχνουν οριστικά αυλαία και δεν συνεχίζουν τη νέα σεζόν

Σε όλα τα καλά ή κακά υπάρχει κάποια στιγμή ένα τέλος και στην τηλεόραση είναι κάτι από το οποίο δεν μπορεί κανείς να γλιτώσει. Ακόμα και αν έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού για πολλά χρόνια. Οι ελληνικές σειρές δεν μπορούν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και τουλάχιστον για δέκα από αυτές το τέλος της σεζόν θα είναι και το οριστικό τους φινάλε.

Ο ALPHA μάλιστα ετοιμάζεται να τερματίσει όλες τις σειρές του φετινού του προγράμματος, σε όποια σεζόν και να βρίσκονται και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, σύμφωνα με την Real News. Ο Σασμός, ο Παράδεισος των Κυριών, Το Προξενιό της Ιουλίας είναι οι τρεις σειρές που σίγουρα δε θα ξαναδούμε του χρόνου, ενώ ένα ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα αφού τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, εκκρεμούν διαπραγματεύσεις που θα γνωρίζουμε την κατάληξή τους στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς.

Στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς θα ολοκληρωθούν και οι σειρές Στα Σύνορα του Star και το Ναυάγιο του Mega. To ίδιο αναμένεται να συμβεί και με δύο σειρές του δημόσιου καναλιού, αφού η ΕΡΤ δε θα ανανεώσει το Στα Σύρματα μετά το φινάλε της πρώτης του σεζόν, αλλά ούτε και το Κάνε ότι κοιμάσαι μετά από δύο κύκλους.

Ριζική ανανέωση ετοιμάζεται να κάνει και ο ΑΝΤ1 αφού τουλάχιστον 4 από τις ελληνικές του σειρές δε θα συνεχιστούν. Ο Έρωτας Φυγάς μπορεί να μην ξεκίνησε στον ΑΝΤ1, μπορεί να πήρε προσωρινή ανάσα και να ολοκληρώνει τη σεζόν του κανονικά στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία του σεζόν. Μαζί του θα πάρει και τη Μάγισσα, τους Παγιδευμένους αλλά και το Ο Πρώτος από Εμάς.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα