Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι δέκα καλύτερες ταινίες και σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix

Οι δέκα καλύτερες ταινίες και σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix

Το Netflix κυριολεκτικά κυριαρχεί αυτή τη στιγμή, με τον κόσμο να βρίσκεται σε μια φρενίτιδα ενθουσιασμού για τις νέες σειρές και ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Πράγματι, από τις νέες αυτές σειρές και ταινίες, κάποιες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και έχουν “σκαρφαλώσει” στο νούμερο 1 της προτίμησης των συνδρομητών αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, στις κορυφαίες θέσεις βλέπουμε το “Cobra Kai”, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ακολουθούν το “Don’t look up”, το “The Witcher” το οποίο…αγαπάμε πολύ, το “300” και το “Little Women”.

Ωστόσο, πέρα από τα παραπάνω, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα με τις 10 κορυφαίες σειρές και ταινίες στο Netflix… που θα ξεκινήσετε να παρακολουθείτε απόψε!

#10 Silent Hours
Όταν τρεις γυναίκες δολοφονούνται βάναυσα μέσα σε μόνο τέσσερις νύχτες, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ John Duval, πρώην υποδιοικητής στις ναυτικές μυστικές υπηρεσίες, γίνεται ο κύριος ύποπτος. Δράση και μυστήριο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, με πρωταγωνιστές τον Hugh Bonneville του Downton Abbey και την Indira Varma του Game of Thrones.

#9 Little Women

Η υποψήφια για Όσκαρ με το “Lady Bird”, Greta Gerwig, καταπιάνεται με έναν ογκόλιθο της αμερικανικής λογοτεχνικής και όχι μόνο κουλτούρας και το αποτέλεσμα είναι αριστουργηματικό.

Οι Μικρές Κυρίες της Louisa May Alcott ακολουθούν τέσσερις αδερφές και τη μητέρα τους στην Αμερική του Εμφυλίου Πολέμου όσο μεγαλώνουν, όσο ωριμάζουν, όσο μαθαίνουν, όσο μένουν στάσιμες, όσο πληγώνουν και πληγώνονται, όσο γελάνε και πηγαίνουν παρακάτω.

#8 Manifest
Μετά από μια ταραχώδη πτήση, οι επιβάτες της πτήσης Montego Air Flight 828 προσγειώνονται ανακουφισμένοι. Μόνο που θα διαπιστώσουν πως, για τους φίλους και τις οικογένειές τους, έχουν περάσει πέντε χρόνια.

Οι ίδιοι και ο κύκλος τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι μάλλον είναι προορισμένοι για κάτι μεγαλύτερο.

#7 La Casa de Papel: Season 5
Ο τελευταίος κύκλος του γνωστού σε όλους “La Casa de Papel”, που έχει κάνει “πάταγο” όσο καιρό κυκλοφορεί!

#6 Harlan Coben’s Stay Close
Στο Stay Close βλέπουμε τον Richard Armitage σε μεταφορά του Coben, σε ρόλο ενός φωτογράφου που μέχρι το τέλος της πρεμιέρας έχει εμπλακεί με την κύρια πλοκή: τη φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή της Megan (Cush Jumbo) που όμως κρύβει νοσηρά μυστικά.

#5 300: Rise of an Empire
Εδώ βλέπουμε το κλασσικό στόρυ των τριακοσίων του Λεωνίδα, που όπως θυμόμαστε είναι γεμάτο δράση και ανατροπές.

#4 The Witcher: Season 2
Πρόκειται για μια σειρά που από την πρώτη σεζόν υπόσχεται δράση, έρωτα, μαγεία και φιλία. Μια σειρά εμπνευσμένη από το γνωστό παιχνίδι και από τους τόμους βιβλίων, που αφηγούνται μια εξαιρετική ιστορία μαγείας, ανθρώπων, θεών και ξωτικών.

Συγκεκριμένα, πεπεισμένος ότι η ζωή της Yennefer τελείωσε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt of Rivia φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που ξέρει, το σπίτι των παιδικών του χρόνων, το κάστρο Kaer Morhen.

Όσο οι βασιλιάδες, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Ηπείρου πασχίζουν για την κυριαρχία έξω από τα τείχη του, εκείνος πρέπει να προστατεύσει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της.

#3 Emily In Paris: Season 2
Δε χρειάζεται να παρακολουθήσετε για αρκετή ώρα το “Emily in Paris” για να συνειδητοποιήσετε ότι η Emily (Lily Collins) δεν έχει ιδέα γιατί βρίσκεται στο Παρίσι.

Το show του Netflix μας δείχνει μια “χαζούλα” νεαρή Αμερικανίδα που μπαίνει σε μία κουλτούρα με την οποία δεν κάνει καμία προσπάθεια να εξοικειωθεί, και η δημιουργική ομάδα του Darren Starr δεν κάνει καμία προσπάθεια με τη σειρά της για να το κρύψει.

Η σειρά χαρακτηρίζεται για το χιούμορ και την ανάλαφρη διάθεση που θα σας προσφέρει.

#2 Don’t look up
Ο Adam McKay αναρωτιέται φωναχτά αν είναι πολύ αργά για όλους μας, μέσα από μία ταινία ίσως τελικά είναι λίγο κουραστική και χαρακτηρίζεται από έντονο θυμό για να αποδώσει τελικά όλα τα αστεία στα οποία στοχεύει.

Από τη μία εκτιμά κανείς τον θυμό του πρωταγωνιστή, όπως και το γεγονός ότι μετά από όσα έχουμε ζήσει επί Covid-19, καμία αντίδραση των ανθρώπων στο “Don’t Look Up” δε μοιάζει πια…παράλογη.

Πρόκειται για μια ταινία με αρκετά fun στοιχεία και πολύ…πανικό!

#1 Cobra Kai: Season 4
Οι ευχές όλων έγιναν πραγματικότητα στην τελευταία σεζόν του Cobra Kai.

Και αυτό γιατί, ο Johnny και ο Daniel έχουν ενώσει, λοιπόν, πια τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μαζί ένα νέο μεγάλο dojo με όλους τους μαθητές τους, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Kreese που έχει πλέον αναβιώσει το παλιό, κακό Cobra Kai. Αυτή τη φορά κιόλας με τη βοήθεια του Terry Silver.

www.madata.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα