Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝατάσα Κουβελά: Η απάντηση για την Τζούλια Νόβα και την «κουραστική δουλειά»...

Νατάσα Κουβελά: Η απάντηση για την Τζούλια Νόβα και την «κουραστική δουλειά» στον «Τροχό της Τύχης»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά το βράδυ της Πέμπτης 14/3 που βρέθηκαν στην κοπή πίτας του Star.

Ο παρουσιαστής του Τροχού της τύχης και η συνεργάτιδά του, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την τηλεοπτική σεζόν, ενώ απάντησαν και στη δήλωση που είχε κάνει η Τζούλια Νόβα στο παρελθόν, λέγοντας πως η δουλειά της στην εκπομπή ήταν πολύ κουραστική.

«Κάθε κοπέλα που πέρασε από τον Τροχό της τύχης είχε το δικό της στυλ και τη δική της προσωπικότητα», είπε αρχικά η Νατάσα Κουβέλα.

«Αναπολώ στιγμές με όλα τα κορίτσια, γιατί καμία δεν έφυγε παρά τη θέλησή της. Με τα κορίτσια που έχουν περάσει, διατηρώ την ίδια επικοινωνία που διατηρούσα και πριν έρθουν στον Τροχό της τύχης, δηλαδή καμία επικοινωνία», πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Σχετικά με τη δήλωση της Τζούλιας Νόβα, πως ήταν μια πολύ κουραστική δουλειά, η Νατάσα Κουβελά απάντησε: «Περνάμε τόσο υπέροχα και τόσο φανταστικά που δεν υπάρχει καμία κούραση. Υπάρχει μόνο ευχαρίστηση και δοξάσουμε τον θεό που είμαστε σε αυτή τη δουλειά».

«Μην λέμε αστεία, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες, η δική μας δεν είναι και η δυσκολότερη του κόσμου. Είναι ευχάριστη, ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα», κατέληξε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα