Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝίκος Κοκλώνης: «Έχω Megaλη καρδιά αλλά και …ανοιχτή καρδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω Megaλη καρδιά αλλά και …ανοιχτή καρδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παραγωγός και CEO της Barking Well Media μίλησε στις  «Τυπολογίες backstage» και μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση «Mega ή Open»

Παραγωγός, παρουσιαστής, επιχειρηματίας. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στις  «Τυπολογίες backstage» και μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση «Mega ή Open», τι θα γίνει με τον επόμενο κύκλο του Just the 2 of us και για τους επόμενους στόχους της εταιρείας του. Θα δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό;

O ιδρυτής και CEO της Barking Well Media είναι σήμερα ένας από τους πλέον ισχυρούς παίκτες στον χώρο της δημιουργίας και παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος. Όπως ομολόγησε απαντώντας στην ερώτηση γιατί ασχολήθηκε με την τηλεόραση «ήταν κάτι απαγορευμένο. Είχα αποφασίσει να μείνω πίσω από τις κάμερες. Τελικά βγήκα και είδα ότι ο κόσμος είναι διαφορετικός».

«Δεν πιστεύω στο χρήμα. Τα λεφτά είναι εργαλείο. Έχω αποδείξει άλλωστε ότι εκεί που είμαι ψηλά πέφτω και ξανασηκώνομαι. Η δόξα μου αρέσει. Νομίζω ότι έχω αρχίσει και ερωτεύομαι την τηλεόραση πάρα πολύ» δηλώνει.

Ζήλεψε ποτέ άλλο πρόγραμμα; «Αυτό που έχω ζηλέψει πάρα πολύ είναι το κομμάτι των σειρών του Netflix και την ποιότητα των παραγωγών. Προσπάθησα παραγωγικά να το φτάσω όσο γίνεται με τα ελληνικά δεδομένα, τον στόχο μου δεν τον έχω φτάσει ακόμα» δηλώνει ενώ τονίζει ότι είναι περήφανος για το J2US  αλλά και ο πιο αυστηρός κριτής του.

«Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα ξεκινήσει ήδη το J2US 3 και το 4 δυστυχώς όμως δεν αποφασίζω μόνος μου αλλά με τους συνεργάτες μου και με το κανάλι. Θα μάθετε σύντομα» είπε.

Τι νέο ετοιμάζει; «Δουλεύουμε με τέσσερα κανάλια και η Barking Well μεγαλώνει» απάντησε.

Mega ή Open λοιπόν;

«Έχω Megaλη καρδιά αλλά και ανοιχτή καρδιά. Το Open σαν παρουσιαστή μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ και στο σόου. Άρα με πίστεψε από την αρχή, δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό και  το ευχαριστώ. Το Mega πάλι το αγαπούσα πάντα και το παλιό. Μου αρέσει και η ιδιοκτησία και το κανάλι».

Θα έκανε δικό του κανάλι; «Δεν είναι στα σχέδιά μου να φτιάξω ένα τηλεοπτικό σταθμό τώρα. Θα μου άρεσε να έχω έναν ενεργό ρόλο σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, όχι αποφασιστικό αλλά να λέω τη γνώμη για τα projects. Όσοι έχουν κανάλι έχουν και πάρα πολλά προβλήματα στο κεφάλι τους».

Όσο για το μέλλον, ο Νίκος Κοκλώνης ονειρεύεται η Barking Well να γίνει «μια πλατφόρμα που θα έχει βίντεο, συνδρομητικά κανάλια, θα έκανε πολύ ωραία projects για το εξωτερικό, για πλατφόρμες, θα κάναμε ντοκιμαντέρ. Βλέπω ότι πηγαίνει πιο πολύ στα σόου. ΟΚ!»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα