Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέο «φιάσκο» στον ΣΚΑΪ αυτή τη φορά με Φερεντίνο – Με λίγα...

Νέο «φιάσκο» στον ΣΚΑΪ αυτή τη φορά με Φερεντίνο – Με λίγα επεισόδια ως το τέλος της σεζόν

Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς εξελίχθηκε αλλιώς καταλήγει. Η νέα μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου θα έπρεπε να είναι ήδη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Τα προβλήματα στα γυρίσματα και στο στήσιμο της εκπομπής ήταν πάρα πολλά και τώρα στο κανάλι αλλάζουν για μια ακόμη φορά στρατηγική.

Όταν ο Φερεντίνος έπαιρνε τη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ ήξερε ότι θα ήταν παρουσιαστής και μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής.

Η εκπομπή αυτή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα βγει παραμονή Χριστουγέννων και θα ακολουθήσει ένα ακόμη επεισόδιο παραμονή Πρωτοχρονιάς και μετά βλέπουμε…

Τι έχει συμβεί; Είναι πολύ μεγάλη η απροθυμία των λεγόμενων ονομάτων «πρώτης γραμμής» να εμφανίζονται πλέον σε μουσικές εκπομπές. Αφενός γιατί το παράκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, το φαινόμενο κορυφώθηκε μέσα στην πανδημία και πλέον δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα το καινούργιο μια τέτοιου τύπου τηλεοπτική εμφάνιση.
Τα «όχι» που εισέπραξε η παραγωγή της νέας εκπομπής του Φερεντίνου ήταν πάρα πολλά… Και ακόμη δυσκολότερη και η πλαισίωση των πρώτων καλεσμένων από μικρότερα ονόματα. Ίσως τελικά μόνο τυχαία δεν έριξε πριν κάποια χρόνια οριστική αυλαία στο «Στην υγειά μας» ο Σπύρος Παπαδόπουλος…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα