Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέος ποκονέφαλος για ΣΚΑΪ – Ατζούν: Δεν βρίσκουν διάσημους για τους διάσημους!

Νέος ποκονέφαλος για ΣΚΑΪ – Ατζούν: Δεν βρίσκουν διάσημους για τους διάσημους!

Ξεκινούν σιγά – σιγά οι προετοιμασίες για το επόμενο «Survivor». Στον ΣΚΑΪ δεν είναι υπερχαρούμενοι με αυτό το γεγονός όμως πρέπει να υπάρχει μετά τις γιορτές ένα πρόγραμμα για να κρατήσει το prime time σε διψήφιο. Και άλλο πρότζεκτ από το «Survivor» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Για σειρά ούτε λόγος καθώς όπως φαίνεται το κανάλι εγκαταλείπει οριστικά και πάλι το κεφάλαιο μυθοπλασία μετά τα 4αρια και τα 5αρια των «Πανθέων».

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό στο στήσιμο του νέου «Survivor». Για τους «Μαχητές» υπάρχουν εκατοντάδες βιογραφικά από τους προηγούμενους κύκλους και μεγάλη κάβα ανθρώπων που επιζητούν τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας για τα οποία είχε μιλήσει ο Άντι Γουόρχολ. Όμως οι «Διάσημοι» του ελληνικού σταρ σίστεμ έχουν εξαντληθεί.

Όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες είναι κλεισμένοι σε θέατρα, νυχτερινά κέντρα και σειρές. Από τα πρόσωπα στο «κάτω ράφι» υπάρχουν επιλογές όμως δεν τις θέλει ο ΣΚΑΪ, όπως δεν θέλει και παίκτες που έχουν περάσει από προηγούμενα «Survivor» και γενικά από προηγούμενα ριάλιτι.

Απ’ την άλλη ο Ατζούν δεν θέλει να βάλει αυτή τη φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οπότε τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει πριν καν αρχίσουν τα τηλεφωνήματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα