Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜε το ένα πόδι εκτός πρωινής ζώνης ο Γιώργος Λιάγκας;

Με το ένα πόδι εκτός πρωινής ζώνης ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γρηγόρης Μελάς μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη και ανέφερε πως εκτιμά πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι του χρόνου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 λόγω χαμηλών εμπορικών.

Με αφορμή αυτή την ατάκα πάμε να δώσουμε το ρεπορτάζ μας: Αυτή τη στιγμή τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν πάρει καμία οριστική απόφαση για το ζήτημα αυτό. Το σίγουρο είναι πως θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα στο κανάλι και τα επόμενα χρόνια αλλά γίνονται σκέψεις για να κάνει άλλα πράγματα.

Κατά καιρούς σε συσκέψεις έχουν πέσει πολλά σενάρια, ενώ η έλευση του Νίκου Χριστοφόρου θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα χαρτιά του.

Τα σενάρια που έχουν συζητηθεί είναι τρία, σε περίπτωση που δεν μείνει στο 10-1:

Να κάνει εκπομπή στο slot 16.00-18.00 ανάμεσα σε “Ρουκ Ζουκ” και “5Χ5”. Την ίδια εκπομπή που κάνει το πρωί χωρίς ζώδια, μαγειρική και εμπορικά θέματα. Δηλαδή με ενημέρωση, λίγο γκοσιπ-τηλεοπτικό και συνεντεύξεις.

Να κάνει late night εκπομπή 2 φορές την εβδομάδα (όχι μόνο με συνεντεύξεις, αλλά και σχόλιο). Αυτό φυσικά δεν επηρεάζει το “2night show” του Αρναούτογλου. Χώρος υπάρχει.
Να μείνει το πρωί αλλά με δίωρη εκπομπή, είτε στο 9-11 (αν το “Καλημέρα Ελλάδα” μειωθεί κατά μία ώρα) ή να πραγματοποιηθεί ένα σχέδιο που συζητιέται εδώ και 2 χρόνια, δηλαδή να τελειώνει η καθημερινή πρωινή ζώνη στις 2 το μεσημέρι.

Με λίγα λόγια όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και η παραμονή του στο 10-1. Σίγουρα όμως με μία δυνατή εμπορικά γυναικεία παρουσία στο πλευρό του, καθώς η συγκεκριμένη ζώνη βάζει το κανάλι μέσα. Δεν είναι τυχαίο πως φέτος ήταν η μοναδική χρονιά που δεν απορρόφησαν κανένα πρακτικάριο της σχολής του ΑΝΤ1 στο “Πρωινό”. Δεν υπάρχουν χρήματα.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα