Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜεγάλη αλλαγή στο Masterchef – Έρχονται άλλοι κριτές

Μεγάλη αλλαγή στο Masterchef – Έρχονται άλλοι κριτές

Από την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού για όλους όσους το παρακολουθούν φαινόταν ότι το MasterChef του STAR. ξεκίνησε για να μείνει. Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού.

Για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Ο κόσμος του λατρεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζονται καλύτεροι. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στον έκτο κύκλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 άρχισε!  Οι κριτές ήδη έχουν μπει στα γυρίσματα, και οι παίχτες έχουν βρεθεί όπως μαθαίνουμε. Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα.

Πρόσφατα μάλιστα, οι τρεις κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τα πάντα για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν για τα ταξίδια που θα γίνουν στο εξωτερικό, ώστε να υπάρξουν δοκιμασίες και εκτός Ελλάδας στον νέο κύκλο, ενώ για πρώτη φορά μάθαμε πως θα έχουμε και… διαφορετικούς κριτές. Όπως δήλωσαν στην κάμερα του Star, θα επισκεφτούν σεφ από άλλες χώρες (και θα τους καλέσουν στην Ελλάδα) για να βοηθήσουν και να κρίνουν στη συνέχεια τους διαγωνιζόμενους!

«Φέτος θα είναι το καλύτερο MasterChef ever.Μας σταματάνε στον δρόμο και μας ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουμε και ότι τους λείψαμε!». ΚουτσόπουλοςΚοντιζάς και Ιωαννίδης είναι σίγουροι ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική. Σε τέτοιο βαθμό που προκαλούν από τώρα τους μεγάλους αντιπάλους τους, survivor και Φάρμα.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα