Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜαυρίδης: «Κάθε μέρα αλλάζει και κάτι με το OPEN!»

Μαυρίδης: «Κάθε μέρα αλλάζει και κάτι με το OPEN!»

Για την πορεία των γυρισμάτων της νέας του εκπομπής «Into your heart», μίλησε ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει το πλάνο η εκπομπή να προβληθεί από τη συχνότητα του OPEN, ωστόσο κάτι αλλάζει κάθε ημέρα.

Από τις Γούβες, στη βόρεια Εύβοια, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες γυρισμάτων, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο «Mega καλημέρα», «Κάνω γυρίσματα για την καινούργια μου εκπομπή που λέγεται “Into your heart”. Αυτό που με νοιάζει είναι να καταγράψω και να σκηνοθετήσω όσο καλύτερα μπορώ όλα αυτά που ακούγονται από τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Για να συμπληρώσει: «Πιστεύω ότι η εκπομπή θα βγει από τη συχνότητα του Open. Έτσι έχω μιλήσει, δεν ξέρω. Κάθε εβδομάδα αλλάζει και κάτι, δεν ξέρω τι γίνεται. Στις τελευταίες συζητήσεις που έκανα με το Open ήταν για να παίξουμε κάπου στην περίοδο των Χριστουγέννων. Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ στις Γούβες γίνονται διάφορα, θα ξαναμιλήσω. Μπορεί να γυρίσω πίσω και να μου πουν “τσάμπα το γυρνούσες”».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα