Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚλαίνε ήδη το “I’m a Celebrity” στον ΣΚΑΪ – Ρίχνει όλα τα...

Κλαίνε ήδη το “I’m a Celebrity” στον ΣΚΑΪ – Ρίχνει όλα τα λεφτά στο Survivor o Ατζούν – Έκλεισε παλιούς παίκτες!

Προβληματισμός από το κανάλι για το νέο ριάλιτι που θα βγει άμεσα στον αέρα, αποφασισμένος ο Τούρκος να… σώσει τη χρονιά με το ριάλιτι επιβίωσης. Πότε θα επιστρέψει και οι πληροφορίες για τους παίκτες.

Σαν… μάννα εξ ουρανού περιμένουν την έναρξη του Survivor στον ΣΚΑΪ, καθώς η τηλεοπτική σεζόν 2023-24 δεν έχει μπει καλά για το κανάλι του Φαλήρου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ριάλιτι επιβίωσης θα πραγματοποιηθεί κανονικά και φέτος, εν αντιθέσει μια φημολογία που ήθελε το ενδεχόμενο να μην προβληθεί, υπαρκτό.

Τα ως τώρα προγράμματα δεν αποφέρει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ με τους ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάθονται «σε αναμμένα κάρβουνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο ποσοστό απογοήτευσης εστιάζεται στη σειρά «Οι Πανθεποι», αλλά και στο νέο ριάλιτι «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here.

Οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως οι δοκιμασίες στο νέο τηλεπαιχνίδι θυμίζουν πολύ το Survivor και πως ουσιαστικά αποτελεί μια… κακιά αντιγραφή

Έτσι οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ρίχνουν το βάρος στο Survivor το οποίο φημολογείται οτι πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Επίσης να αναφέρουμε ότι δεν θα έχει ακριβώς τη μορφή που είχε το All Star, απλά θα υπάρχουν κάποιοι παλιοί παίκτες στους διάσημους.

Πηγή: Sportime.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα