Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚατερίνα Ζαρίφη: «Δεν δέχομαι εν έτει 2023 να σχολιάζουμε για κιλά» (BINΤΕΟ)

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν δέχομαι εν έτει 2023 να σχολιάζουμε για κιλά» (BINΤΕΟ)

Η Κατερίνα Ζαρίδη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε τις αλλαγές στην εκπομπή της, απαντά αν θα πήγαινε ξανά στο J2US και πήρε θέση υπέρ του Νίκου Παππά στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις αλλαγές στην εκπομπή της.

«Θα έχουμε της «Ζαρίφης το πανηγύρι», 7 η ώρα στη Βαρβάκειο με μουσική από djs και μετά Νίκος Μακρόπουλος live! Η εκπομπή μεγάλωσε, έχουμε διάφορες αλλαγές και θα έχουμε και άλλες. Είναι σεζόν που θέλει τη δουλειά της. θα δούμε και καινούρια πρόσωπα και συμμετοχή περισσότερου κόσμου», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Θα πήγαινα ξανά στο J2US αν ήταν με τον Αναστάσιο Ράμμο. Περνάς καλά εκεί. από την εκπομπή όλοι έχουν πάει στο Just εκτός από την Άννα Ζηρδέλη. Δεν μου έχει αποκαλύψει αν έχει κάνει συζητήσεις. Είναι καλή στις μεταμορφώσεις και έχει και καλή φωνή. Μακάρι να πάει», συμπλήρωσε.

Για την κόντρα Λιάγκα – Παππά:

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Είχε πει παλιά για μένα ο Λιάγκας για τα κιλά μου. Είπε ότι δε του άρεσε η φωτογράφισή μου. Θεωρώ ότι το 2023 να συζητάμε για κιλά πραγματικά δεν το δέχομαι. Θα είμαστε όπως γουστάρουμε και όποιος μας γουστάρει. Δεν θα απαντήσω με όνομα, ξέρω ότι είχε σχολιάσει. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι μεγάλη fan του Νίκου Παππά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα