Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαμία πρόταση Open σε Μαλέσκου – Η σικέ διαρροή και το «παιχνίδι»...

Καμία πρόταση Open σε Μαλέσκου – Η σικέ διαρροή και το «παιχνίδι» που βρήκε «τοίχο»

Σε δυσμενέστατη θέση εντός ΣΚΑΪ βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου και παρά το γεγονός ότι έγινε βασιλικότερη του Βασιλέως και δύο μέρες τώρα σερί «χτυπάει» τον Κανάκη για να ικανοποιήσει κάποια στελέχη της διοίκησης του καναλιού μήπως και της δώσουν μια ακόμη ευκαιρία.

Οι τηλεθεάσεις όμως μιλούν. Και είναι πολικές με χαμηλότερα νούμερα από τις θερμοκρασίες που είχαμε χθες. Σερί 4αρια και 5αρια εδώ και πολλές εβδομάδες.

«Αυλικοί» της “Κρητικιάς απο την Πρέβεζα” έκαναν τη διαρροή για δήθεν πρόταση από το Open και μάλιστα για έναρξη ήδη των επαφών που «θα συνεχιστούν σε πιο συγκεκριμένη βάση μετά τις γιορτές».

Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση και κανένα ίχνος αλήθειας. Καμία κρούση δεν έχει γίνει στη Μαλέσκου από το Open αλλά ακόμη και να την ήθελαν το κανάλι βρίσκεται σε μια τόσο ρευστή κατάσταση και το δίδυμο Λάτσιος – Μασούρου έχει μόλις αναλάβει οπότε είναι άτοπο να μιλά κάποιος στο Open αυτή τη στιγμή για κρούσεις βολιδοσκοπήσεις και επαφές.

Αυτή την περίοδο γίνεται ένας πρώτος σχεδιασμός στα χαρτιά για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και η Μαλέσκου δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτόν…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα